Smrteľná nehoda stála život hviezdu z YouTube. Za volantom bola iná celebrita

Tragická udalosť, v ktorej hrali hlavnú úlohu dve mená amerických celebrít, sa odohrala počas uplynulého víkendu. Bohužiaľ, vyhasol pri tom život jednej z nich.

12.05.2020 08:01
YouTuber Corey la Barrie. Foto:
YouTuber Corey la Barrie.
debata (8)

Reč je o tragickej autonehode, ktorá sa udiala v nedeľu v noci v Los Angeles a pri ktorej zahynula hviezda vlastného YouTube kanálu Corey La Barrie. Stal sa totiž ako paasažier obeťou nehody automobilu, ktorého vodič stratil kontrolu nad riadením, zišiel z cesty, narazil do dopravnej značky aj do stromu.

Vodičom bol Daniel Silva, ktorého zase dobre poznajú diváci šou Ink Master – ide o známeho tatéra, ktorý sa práve účinkovaním v tejto reality šou stal známym po celom USA. Očití svedkovia tvrdia, že Silva chcel utiecť z miesta činu, no zadržali ho svedkovia nehody.

„Vodič automobilu McLaren vystúpil z vozidla a pokúsil sa opustiť miesto nehody, bol však zastavený obyvateľmi, ktorí prišli poskytnúť pomoc. Žiadne iné vozidlo nebolo súčasťou kolízie,“ znelo v stanovisku polície z príslušného okrsku v Los Angeles.

Youtubový moderátor a zabávač Corey La Barrie v nedeľu oslavoval svoje 25. narodeniny spoločne so Silvom. Z miesta nehody ho previezli okamžite do nemocnice, no tam len lekári konštatovali jeho smrť.

Daniela Silvu, ktorý má údajne zlomenú stehennú kosť, zatkli za neúmyselné zabitie a automobilová nehoda je označovaná za smrteľnú dopravnú kolíziu pri vedení vozidla pod vplyvom alkoholu.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #hviezda #nehoda #úmrtie #YouTube

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....