Veď mu tie bicepsy nevlezú do košele! Známy herec (ne)prekvapil formou

Svoju formu potvrdil kedysi už ako tínedžerský hrdina vo filme Kick-Ass a neskôr aj v marvelovke Kapitán Amerika. Herec Aaron Taylor-Johnson však zjavne v pumpovaní svalov nepoľavuje.

13.05.2020 00:00
debata (1)
Herec Aaron Taylor-Johnson prichádza z nákupov... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herec Aaron Taylor-Johnson prichádza z nákupov potravín. Herec Aaron Taylor-Johnson prichádza z nákupov potravín.

Britského rodáka, ktorý je manželom krajanky a režisérky Sam Taylor-Johnsovej, pristihli paparazzovia počas uplynulého víkendu pri návrate z nákupu potravín. Dvadsaťdeväťročný herec vyšiel usmiaty z auta a naložil si do rúk niekoľko plastových tašiek plných potravín.

Zaujímavejší bol však asi pohľad na jeho napnuté bicepsy, ktoré sa ledva vošli do košele. Herec v rozhalenej košeli so športovým motívom a bielom pánskom tielku pôsobil naozaj urastene a svalnato. Keď by prišlo na porovnávanie formy s hollywoodskymi kolegami, určite by nezostal „v hanbe“.

Taylor-Johnson si vraj posledné týždne karantény užíval voľné chvíle s manželkou, s ktorou sa zoznámili v roku 2019. On mal vtedy len osemnásť rokov, známa režisérka štyridsaťdva rokov.

Napriek výraznému vekovému rozdielu a odhadol verejnosti, že to dvojici spolu dlho nevydrží, sa celebritný párik v roku 2012 zosobášil. Režisérka dokonca porodila Johnsonovi dve deti, jedno v roku 2010 ako 43-ročná a druhé o rok neskôr.

Herec Aaron Taylor-Johnson a jeho manželka Sam... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Aaron Taylor-Johnson a jeho manželka Sam Taylor-Johnson na zábere z roku 2018. Herec Aaron Taylor-Johnson a jeho manželka Sam Taylor-Johnson na zábere z roku 2018.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #svaly #Aaron Taylor-Johnson

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...