Osamelá? Ani náhodou! Kto sú kamarátky Meghan zo slávnej adresy 902 10?

Okolo nového bydliska vojvodkyne Meghan a princa Harryho už panuje čulý pracovný ruch.

13.05.2020 00:00
Vojvodkyňa Meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan na oslavách Commonwealth Day.
debata

Okolo plotov 16-miliónovej vily robotníci montujú nepriehľadné clony a takisto viac bezpečnostných kamier – to všetko má zabezpečiť súkromie sledovaného páru, ktorý pred britským bulvárom utiekol do Los Angeles, do Hollywood Hill. Svoje kroky tak Harry a Meghan nasmerovali do štvrte Los Angeles so slávnym smerovacím číslo 902 10 .

V okolí miliónovej vily bývajú aj blízke kamarátky vojvodkyne Meghan, ktoré pozná ešte z čias jej hereckej kariéry. Jednou z nich je Benita Litt, mama dvoch malých dcér Remi a Rylan, ktoré boli družičkami na kráľovskej svadbe vo Windsore. Benita Litt pôsobila ako právnička so zameraním na šoubiznis a autorské práva v Kalifornii, je manželkou bohatého investora Darrena Litta.

Benita Litt (vľavo) a   Doria Ragland počas... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinsky
Benita Litt Benita Litt (vľavo) a Doria Ragland počas kráľovskej svadby vo Windsore.

Ďalšou kamarátkou v susedstve je Heather Dorak, známa fitness trénerka celebrít, ktorá bola jednou z prvých, ktorá navštívila Meghan potom, čo sa presťahovala z Británie do Kanady. Heather Dorak žije a podniká práve v Los Angeles – kde spolu s manželom vychováva dve deti. Pekná blondínka je rodáčkou z Texasu, ale v Los Angeles si založila vlastnú telocvičňu Pilates Platinum, do ktorej chodila cvičiť aj Meghan, keď ešte nebola vojvodkyňou, ale herečkou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Just finished an early morning sweat with my friend @tmacfitness

Príspevok, ktorý zdieľa Heather Dorak (@heatherdorak),

Napokon má Meghan na skok aj k svojej niekdajšej kolegyni zo seriálu Kravaťáci – 38-ročnej čiernovláske Abigail Spencerovej. Rodáčka z Floridy je mamou 12-ročného syna, s manželom sa však rozviedla v roku 2013, po ročnom manželstve. Aj ona bola hosťom na kráľovskej svadbe vo Windsore.

Herečky Abigail Spencer (vľavo) a Priyanka... Foto: SITA/AP, POOL
Herečky Abigail Spencer (vľavo) a Priyanka Chopra prichádzajú na kráľovskú svadbu. Herečky Abigail Spencer (vľavo) a Priyanka Chopra prichádzajú na kráľovskú svadbu.

Okrem týchto priateliek vojvodkyne Meghan v Los Angeles žije aj tenisová hviezda Serena Williams a takisto Doria Ragland, stará mama Archieho a mama vojvodkyne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Los Angeles #vojvodkyňa Meghan

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...