Vychovávať dieťa s bývalým? Anderson Cooper má na to jasné vysvetlenie

Pred pár dňami známy americký moderátor a reportér Anderson Cooper prekvapil správou o tom, že sa stal otcom. Ešte viac možno zaujalo jeho vyjadrenie, že syna Wyatta bude vychovávať s bývalým partnerom.

14.05.2020 00:00
debata (4)
zväčšiť Bývalý partneri Benjamin Maisani a moderátor... Foto: SITA/AP, Dave Allocca
Benjamin Maisani a moderátor Anderson Cooper Bývalý partneri Benjamin Maisani a moderátor Anderson Cooper.

Hviezda z obrazoviek CNN sa nevyhla otázkam na túto tému, keď sa spojila so známym kolegom Howardom Sternom v online rozhovore. Cooper mu vysvetlil, že jeho rozhodnutie starať sa o syna Wyatta spoločne s ex-partnerom Benjaminom Maisanim, je celkom logické.

„V podstate nemám vlastnú rodinu, takže moji priatelia sa stali mojou rodinou. A toto je niekto, kto je súčasťou môjho života viac ako desať rokov. Je to skvelý chlap,“ opísal svojho bývalého partnera, s ktorým tvorili pár niekoľko rokov.

„Nezvládli sme to ako pár… ale keď som bol malý chlapec, bola tu len moja mama a môj brat. A moja mama, no skrátka nebola práve rodičovský typ a keď zomrel náš otec, želal by som si, aby sa súčasťou našej rodiny stal ešte niekto ďalší,“ komentoval Cooper, ktorého matkou bola Gloria Vanderbilt zo slávnej a bohatej rodiny Vanderbiltovcov.

Moderátor sa narodil ako jej najmladšie dieťa, keď mala 43 rokov. Išlo už o jej štvrté manželstvo. Gloria Vanderbilt zomrela minulý rok v lete vo veku 95 rokov.

„Povedal som si, že ak by sa mi niečo stalo, alebo aj ak by sa mi nič nestalo, čím viac ľudí miluje môjho syna a je prítomných v jeho živote, tým lepšie. Môj ex je skvelý chlap a je dobré mať dvoch rodičov, ak je to možné,“ doplnil ešte 52-ročný moderátor v rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #moderátor #Wyatt #Anderson Cooper #Benjamin Maisani

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...