Meghan za dokonalou fasádou? Nová kniha sľubuje tajomstvá, čo na to kráľovská rodina?

Pozornosť, ktorá je posledné roky venovaná najnovšej členke britskej kráľovskej rodiny - vojvodkyni Meghan - je enormná. A nikoho asi neprekvapí, že tento záujem sa dá speňažiť.

14.05.2020 15:01
debata (1)
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.

Jedným zo spôsobov je aj vydanie novej knihy, ktorá by sa mala objaviť na pultoch v lete a ktorá údajne sľubuje množstvo tajomstiev. Titul Finding Freedom: The Making of Modern Royal Family by mohol údajne obsahovať zápisky z osobného denníka niekdajšej americko-kanadskej seriálovej herečky, ktorá sa v máji roku 2018 stala manželkou princa Harryho.

Pod knihou o kráľovskom páre je podpísané autorské duo Omid Scobie a Carolyn Durand, s ktorými údajne Meghan, ale aj jej manžel Harry úzko spolupracovali pri tvorbe obsahu. Mala to byť práve Meghan Markle, ktorá udávala tón knihy a jej celkové vyznenie.

Ako píše Telegraph.co.uk, s novým titulom by chceli manželia „rozptýliť množstvo povier a mylných predstáv o ich živote, ktoré im často médiá pripisujú“.

V súvislosti s novou knihou sa však objavilo už aj množstvo kritikov, ktorí práve takýto krok označujú za prvý z mnohých v snahe „odídeného“ kráľovského páru zarobiť peniaze na svojej popularite a využiť publicitu, ktorá ich sprevádza. Mnohí priaznivci britskej kráľovskej rodiny označujú takéto počínanie za nepatričné a dehonestujúce status britskej monarchie.

Výsledný dojem si bude môcť však utvoriť každý sám, no treba si počkať pár týždňov. Medzitým sa určite ešte pár noviniek a zaručených správ o rodičoch malého princa Archieho, ktorí sa usídlili v Los Angeles, dozvieme.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #princ Harry #tajomstvá #vojvodkyňa Meghan #publicita

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....