Starnúť nie je ľahké. Pýtate sa, či vás budú mať ešte radi, tvrdí Eva Green

Herečku Evu Greenovú si diváci pamätajú najmä z bondovky Casino Royale, ale tiež napríklad seriálu Penny Dreadful. Kráska, ktorej v žilách kolujú francúzska aj anglická krv, čoskoro oslávi štyridsať.

15.05.2020 10:20
France Cesar Herečka Eva Green na archívnom... Foto: ,
Herečka Eva Green na archívnom zábere z februára tohto roka.
debata (1)

Jej životné jubileum je na pláne dňa začiatkom júla, hviezda už dávnejšie priznala, že sa nad vekom zamýšľa. „Je náročné cítiť sa sebavedomo v každej vašej podobe,“ uviedla pred časom pre magazín ESMagazine.

„Často čítam tie rozhovory, kde ženy hovoria, ako našli svoje sebavedomie. Ako sa cítia byť sebaisté vo svojich tridsiatich, vo svojich štyridsiatich rokoch. Tvrdia, že našli samy seba. Ale myslím si, že starnutie je ťažké pre každého, pre každú ženu, pre každého herca,“ komentovala Eva Green. „Dávate si otázku: ‚Budú ma mať ľudia ešte radi?‘,“ doplnila príťažlivá brunetka.

Ona sama sa vraj pritom často utieka k veľmi komfortnej a ležérnej podobe, nad ktorou by možno odmietavo krútila hlavou jej vlastná mama. „Povedala by vám, že žena si musí vedieť urobiť pekné vlasy. Musí sa trošku snažiť. Mala by som nosiť viac farieb, aby som bola ženskejšia. Ale mám mnoho radšej komfort. Som ten typ, ktorému sa aj podpätky zdajú veľmi anti-feministické. Sme v nich ako vtáci na ihlách,“ vyhlásila v rozhovore pre magazín Town & Country.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Eva Green #ženskosť

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...