Odpadnete! Tipnite si, ktorá hviezda Priateľov je na online zoznamke

Privátna online zoznamka Raya sa teší záujmu aj u hollywoodskych hviezd.

18.05.2020 12:38
priatelia, friends, Foto:
Hlavní hrdinovia seriálu Priatelia.
debata

Matthew Perry nie je prvou a ani poslednou hviezdou, ktorá sa ocitla na zoznamke. Hviezda Priateľov sa po prestávke vrátila na privátnu zoznamku Raya.

Pred pár týždňami sa predstaviteľovi Chandlera z legendárnych Priateľov rozpadol vzťah s hollywoodskou agentkou Molly Hurwitzovou. 29-ročná Molly s Perrym randila dva roky, rozchod potvrdil aj sám herec 1. mája. Ako informuje US Weekly, po ohlásení rozchodu smerovali kroky slávneho 50-nika na spomínanú zoznamovaciu aplikáciu. „Perry je späť v prostredí online randenia,“ cituje spomínaný magazín zdroj z okolia herca. Ako ďalej uvádza, Perry už na zoznamke bol, ale po zoznámení sa s Molly Hurwitzovou svoj profil vymazal. Aktuálne si už spriaznenú dušu týmto spôsobom hľadá opäť.

Herec Matthew Perry na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Rich Fury
Matthew Perry Herec Matthew Perry na archívnom zábere.

Rozchod dvojice sa podľa citovaného zdroja udial v pokojnom duchu. „Bolo to priateľské, obaja sa rozhodli ísť svojimi cestami,“ píše spomínaný magazín.

Matthew Perry bol fanúšikmi dlho považovaní za single, preto vzťah so spomínanou agentkou prekvapil, dvojica však svoju lásku neprezentovala na verejnosti. Pred vzťahom s Molly Hurwitzovou bol herec istý čas single potom, čo sa mu v roku 2012 rozpadlo 6 rokov trvajúce spolužitie s herečkou Lizzy Caplanovou.

Služby spomínanej zoznamky Raya využil aj iný slávny herec, v roku 2019 si na nej lásku hľadal krásavec Channing Tatum potom, ako sa mu rozpadol vzťah so speváčkou Jessie J.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zoznamka #priatelia #Matthew Perry #online zoznamka

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...