Definitívny koniec! Megan Fox s manželom idú od seba, už ju videli s iným

Špekuláciám je koniec, správy o rozpade ďalšieho hollywoodskeho manželstva sú potvrdené! Tentoraz si to odniesla dvojica Megan Fox a Brian Austin Green.

19.05.2020 08:56
debata
Herečka Megan Fox a jej manžel  Brian Austin... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Megan Fox Herečka Megan Fox a jej manžel Brian Austin Green.

Správy o tom, že manželia a rodičia troch synov sa rozchádzajú, potvrdil pre médiá samotný Green. Štyridsaťšesťročný herec, ktorého najviac preslávila v mladosti rola Davida v seriáli Beverly Hills 902 10, priznal, že už dlhší čas chceli ísť od seba. Uviedol to vo svojom vlastnom podcaste po tom, čo sa objavili v amerických médiách zábery Foxovej s iným mužom.

„Už dlhšie sme chceli ísť od seba,“ komentoval Green. „Ale vždy ju budem ľúbiť. A viem, že ona bude vždy ľúbiť mňa a viem, že čo sa týka rodiny, podarilo sa nám vybudovať niečo fakt cool a špeciálne,“ doplnil herec a moderátor.

Podľa jeho slov manželia plánujú stále podnikať spoločné rodinné dovolenky aj so svojimi troma synmi. „Chceme sa sústrediť najmä na deti,“ uviedol Green.

Foxoú pred pár dňami zachytili objektívy paparazzov v spoločnosti rapera Machine Gun Kellyho, čo ešte viac podporilo špekulácie o úskaliach vo vzťahu hollywoodskej dvojice. K tomu sa pridali tiež domnienky, keď herečku zachytili, podobne ako Austina Greena, bez manželských obrúčok.

Herečka Lili Reinhart a jej partner a zároveň...
Modelka a herečka Cara Delevingne (vpravo) a...
+4Archívny záber manželov Jaya Cutlera a Kristin...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #Brian Austin Green #hviezdne vzťahy

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...