Miss z Arizony uniesla a mučila priateľa

Víťazka niekoľkých súťaží krásy a tiež študentka práva - dvadsaťpäťročná Kumari Fulbright čelí niekoľkým závažným obvineniam za ozbrojenú krádež, ublíženie na zdraví, únos a vyhrážanie sa zabitím. To všetko stihla táto slečna spáchať na svojom priateľovi, ktorého uniesla spoločne s troma kumpánmi.

03.01.2008 04:35
Kumari Foto:
Američanka Kumari Fulbright - držiteľka titulov Miss Pima County 2005 a Miss Desert Sun 2006 uniesla a mučila vlastného priateľa.
debata

Podľa denníky Arizona Daily Star držiteľka titulov Miss Pima County 2005 a Miss Desert Sun 2006 ešte začiatkom decembra minulého roka uniesla s troma mužmi svojho bývalého priateľa. Muža uväznili a mučili, pritom ho stihli previezť do dvoch domov. Sama Kumari svojej láske prikladala zbraň k tvári a pritláčala nôž za ucho. Podľa záznamu polície ho niekoľkokrát uhryzla a z domu 24-ročného priateľa vraj pri únose ukradla približne 600 dolárov.

Mladíkovi sa podarilo vyslobodiť náhodou, keď po desiatich hodinách väznenia rozmotal káble, ktorými bol zviazaný, dostal sa k zbrani a následne vybehol z domu a kričal o pomoc. Plavovláska, ktorej snom bolo zvíťaziť v štátnej súťaži Miss Arizona, sa môže pripraviť na niekoľkoročný pobyt vo väzení.

Nejde o ojedinelý prípad, keď sa finalistka súťaže krásy zapletie so zločinom. A za takmer identickým príkladom nemusíme chodiť ďaleko. Na dva roky väzenia odsúdili vo februári 2006 aj bývalú účastníčku Miss Českej republiky Mirjanu Potačkovú, ktorá spolu s dvoma spoločníkmi v roku 2003 prepadla ďalšieho muža a spôsobila mu vážne zranenia a šok. Muž si musel kladivom vybiť zuby, pichnúť sa nožom do brucha a vlastnými rukami si vykopať hrob. Dôvodom údajne bolo, že prehlásil o Šoustkovi, že predva drogy. Trojica sa mu za toto tvrdenie chcela pomstiť.

debata chyba

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...