Odpálkujem ťa rýchlejšie, ako ty svojich ex, odkazuje Lilly Becker sexi Holanďanke

Lilly Becker a Sylvie Meis sa už začiatkom júna stretnú v súboji pred kamerami.

26.05.2020 00:00
debata

Urobia tak v programe televízie Pro7 s názvom „Schlag den Star“. V relácii proti sebe súperia vždy dve celebrity v rôznych športových disciplínach a konečný víťaz, ktorý prejde 15-timi kolami, tak môže získať výhru 100 000 eur.

Boris Becker a manželkou Lilly Becker na... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Boris Becker Boris Becker a manželkou Lilly Becker na archívnej snímke.

Dve spomínané dámy, ktoré patria v Nemecku k sledovaným a populárnym celebritám, sa tak proti sebe stretnú 6. júna. Už teraz si však prostredníctvom Instagramu posielajú štipľavé odkazy. „Kde je tvoj supertalent, Sylvie Meisová? Odpálkujem ťa rýchlejšie, než si to urobila ty zástupu tvojich ex. Keď s tebou skončím, stratíš ten svoj úsmev ako z reklamy na zubnú pastu,“ napísala Lilly Becker slávnej holandskej modelke a nemeckej moderátorke. Sylvie Meis jej odpovedala: „Som možno menšia ako ty, ale po šou budeš ty vzhliadať ku mne. Už som si poradila s inými machrami.“

Blond kráska Sylvie Meis (42), niekdajšia manželka futbalistu Rafaela Van Der Vaarta, sa už čoskoro postaví pred oltár so snúbencom Niclasom Castellom (41). Plánovanú svadbu musela Sylvie pre koronakrízu na istý čas odložiť.

Modelka a moderátorka  Sylvie Meis na archívnej... Foto: SITA/AP, Markus Schreiber
Sylvie Meis Modelka a moderátorka Sylvie Meis na archívnej snímke.

Lilly Beckerovej (43) sa v roku 2018 rozpadlo manželstvo s tenisovým šampiónom Borisom Beckerom, s ktorým vychovávala jedného syna, Amadea. Dvojica si vtedy dala zbohom po trinástich spoločných rokoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lilly Becker #Sylvie Meis

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...