Matka klanu Kardashianiek o sexe s mladým partnerom: Chuť mám vždy!

Prekvapuje vás vari, že žena, ktorá necháva roky filmovať svoju rodinu, hovorí otvorene o svojom sexuálnom živote? Nás veru Kris Jenner neprekvapila.

26.05.2020 00:00
debata
Televízna osobnosť Kris Jenner a jej partner... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Televízna osobnosť Kris Jenner a jej partner Corey Gamble. Televízna osobnosť Kris Jenner a jej partner Corey Gamble.

Matka slávneho klanu sestier Kardashianovcov a Jennerovcov, dnes 64-ročná Kris Jenner, sa nedávno rozhovorila o svojom sexuálnom živote s partnerom Coreyom Gambleom. Urobila tak v rámci bonusového videa k reality-šou Keeping up with Kardashians, keď sa pred kamerami zdôverovala svojej najlepšej kamarátke Faye.

„Corey je ako chodiaca a hovoriaca pesnička od Luthera Vandrossa. Je vždy sexy a všetko, čo mám chuť pri ňom robiť, je podriadiť sa tónom tej hudby,“ komentovala Kris Jenner. Vraj má pri svojom mladšom milencovi neustále chuť na sexuálne aktivity.

Aj ona sama priznáva, že občas má strach, či jej „vzťah nie je až príliš dobrý na to, aby to bola pravda“. „Corey je s niekým, kto je od neho omnoho starší a všetci to berú tak, že čím ste starší, tým menej chuti na sex máte. Moje vlastné dcéry sú občas ku mne tvrdé. Ale aj ja mám svoj vlastný život a som žena, ktorá má hormóny,“ uviedla vo videu, ktorého časť sa dá vidieť na kanáli Youtube.

Šesťdesiatšty­riročná Jenner dodala, že sex v jej veku je nádherná vec a trochu ju hnevá, že jej dcéry tomu nerozumejú. „Som vlastne veľmi šťastná, že prežívam tieto pocity pri mojom partnerovi,“ komentovala ešte Jenner. S Gambleom, ktorý je od nej mladší o 25 rokov, tvorí pár od roku 2014.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kris Jenner #chuť na sex #hviezdne vzťahy #Corey Gamble

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....

+ Neobjednávajte si jedlo, pokúste navariť sami, bude to pre vás zdravšie.
Premýšľajte o dlhodobej finančnej...