Späť v hre, znovu na nohách! Nicole Kidman posiela srdečný odkaz fanúšikom

Ani hviezdam sa nevyhýbajú zranenia či nepríjemné nehody. Z jednej takej sa posledné týždne zotavovala herečka Nicole Kidman.

26.05.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank you for all the well wishes and love ❤️ I’m back on the right track… and almost back on the right foot

Príspevok, ktorý zdieľa Nicole Kidman (@nicolekidman),

Austrálska rodáčka si pred časom zranila členok, respektíve došlo dokonca k jeho zlomeniu a tak musela 52-ročná hviezda tráviť čas v pokoji a na lôžku. Počas uplynulého víkendu sa však blondínka na svojom Instagrame pochválila romantickou fotografiou s manželom Keithom Urbanom, pri ktorej zároveň informovala o svojom zdravotnom stave.

„Ďakujem za všetky vaše priania a lásku. Som späť na správnej ceste… a takmer späť aj na pravej nohe,“ poznamenala s humorom k záberu.

Držiteľka Oscara, ktorá sa posledné roky predviedla aj v televíznom priestore a zbierala za ceny za svoj výkon v projekte Veľké malé klamstvá, sa už čoskoro znovu objaví na televíznych obrazovkách. A opäť to bude kanál HBO, ktorý produkoval aj spomenutý hit Big little lies.

Tentoraz sa herečka predvedie v titulnej ženskej úlohe dramatického príbehu The Ungoing vychádzajúceho z knihy You Should Have Known od spisovateľky Jean Hanff Korelitzovej. Okrem Kidmanovej si v príbehu zahral aj Hugh Grant či Donald Sutherland a Edgar Ramirez.

Okrem toho sa diváci už môžu tešiť na ďalšie nové projekty, ktoré austrálska hviezda plánuje. Nielen ako herečka, ale aj producentka. Pôjde o adaptáciu románu Pretty Things podľa knihy Janelle Brownovej, ktorú nakrúcajú tvorcovia pre Amazon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zranenie #Instagram #nakrúcanie #Nicole Kidman

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....