Jennifer Lopez pripustila: Moje srdce je trochu zlomené

Zúriaca koronakríza už "pochovala" svadobné plány mnohým sledovaným celebritám.

27.05.2020 15:00
Jennifer Lopez Foto:
Jennifer Lopez.
debata

Svoje veľkolepé svadobné plány, ako je známe, musela odložiť aj 50-ročná Jennifer Lopez. Na okamih, kým si povie „áno“ s niekdajšou bejzbalovou hviezdou Alexom Rodriguezom (44), si bude musieť počakať dlhšie, než plánovala. O tom, ako situáciu prežíva a čo je ešte v hre, porozprávala slávna hviezda v „Today Show“.

Zaspomínala si pritom aj na jej februárové vystúpenie počas prestávky na Super Bowle, kedy sa predviedla v strhujúcej šou s kolumbijskou speváčkou Shakirou. Toto vystúpenie dalo obom speváčkam poriadne zabrať, predchádzal mu náročný tréning a následné spoločné skúšky.

„Po Super Bowle a po dokončení natáčania "World of Dance“ som si plánovala vydýchnuť," vysvetlila Lopez. „Svojím spôsobom to teraz robím. Ale potom sme mali veľa plánov na leto,“ opísala. Tie však momentálne „ležia ľadom“.

Rodriguez požiadal Lopezovú o ruku v marci 2019. Vzhľadom na súčasnú situáciu okolo koronavírusu je podľa slov Lopezovej neisté, kedy sa postavia pred oltár. „To nikto nevie. Momentálne neexistujú žiadne plány. Musíme len počkať a uvidíme, čo sa stane,“ opísala speváčka a pripustila, že je z toho sklamaná. „Trochu mi to zlomilo srdce, pretože sme mali veľké plány. Na druhej strane si myslím, že Boh má väčšie plány a my musíme jednoducho počkať.“

V marci 2019 sa Jennifer Lopez zasnúbila po šiesty raz, udialo sa to počas dovolenky v Baker's Bay. Lopez žila v rokoch 2004 až 2014 so spevákom Marcom Anthonym. Pred ním bola vydatá za kubánskeho rodáka Ojaniho Noua, ich manželstvo trvalo v rokoch 1997 až 1998. Potom nasledovalo manželstvo s tanečníkom Crissom Juddom (2001 až 2003). Hoci bola vydatá tri razy, zasnúbená je už po šiesty raz. Päť žiadostí o ruku priznala v roku 2016 v šou Jamesa Cordena. Pre Alex Rodrigueza pôjde s Lopezovou o druhé manželstvo, v rokoch 2002 až 2008 bol ženatý so Cynthiou Scurtisovou, s ktorou má dve dcéry Ellu (10) a Natashu (14).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jennifer Lopez #koronakríza

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...