Falošná kontra pravá! Rozoznáte ich? Aké je to byť dvojníčkou Meghan?

32-ročnej letuške podoba s manželkou princa Harryho prináša aj úsmevné príhody.

02.06.2020 14:40
debata

Tak to je ale podoba! 32-ročná letuška Christine Primrose Mathis, rodáčka z New Jersey, má tvár za milión! Ak sa na ňu ktokoľvek pozrie, okamžite sa poteší: „Veď je to vojvodkyňa Meghan“. S dnes jednou z najsledovanejších žien sveta, manželkou princa Harryho, ju začali porovnávať pred piatimi rokmi. Vtedy to ešte nebola vojvodkyňa, ale herečka Meghan Markleová zo seriálu Kravaťáci.

Ako si zaspomínala pre The Mirror, počas návštevy Londýna bola priam „bombardovaná“ ľuďmi, ktorí si mysleli, že práve videli vojvodkyňu Meghan. Po tomto zážitku a návrate späť do USA sa preto prihlásila do modelingovej agentúry, ktorá sa špecializuje na dvojníkov slávnych. Odvtedy už mama malej dcérky dostala nejaké ponuky na foto-termíny z Los Angeles aj pozvánku na konkurz na rolu vojvodkyne Meghan vo filme. „Spočiatku som bola zmätená, ale určite som to považovala za kompliment, pretože som si vždy o nej myslela, aká je krásna,“ vyjadrila sa Christine pre The Mirror.

Vojvodkyňa Meghan v  Royal Albert Hall. Foto: SITA/AP, Eddie Mulholland
Meghan Vojvodkyňa Meghan v Royal Albert Hall.

„Raz som sa vracala z foto-termínu v Las Vegas a pracovníčka na letisku bola nesmierne nadšená, lebo si myslela, že práve stretla Meghan. Keď uvidela môj pas, zostala veľmi sklamaná,“ opísala Christine. Ako dodala, dúfa, že podoba s vojvodkyňou jej prinesie ponuky v televízii. „Hrala som od detstva a aktuálne pracujem s mojím agentom na tom, aby som so dostala na nejaké zaujímavé kastingy. To by bol môj sen,“ dodala.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....