Evelyn vyráža dych! Najprv parádna šnúra, potom tanec pri tyči ako profíčka

Moderátorka a komička Evelyn nepozná hranice. Teda rozhodne to platí v testovaní jej pohybového talentu. Sympatická blondínka to predviedla aj na svojom Instagrame.

02.06.2020 00:00
debata (1)

Tvár reality-šou Farma, ktorú Slováci tiež dobre poznajú z humorných videí online, zverejnila len pred pár dňami záber takmer ukážkovej šnúry. Hoci ešte pár centimetrov chýba, aby sa úplne Evelyn dotkla zeme, takúto ohybnosť jej naozaj môžu závidieť mnohí. A ďalším videom to len potvrdila.

Komička, ktorej pôvodné meno znie Eva Kramerová, sa totiž vrhla aj na tréning tanca pri tyči. A pred pár dňami zverejnila krátke video, ako jej to ide so stabilitou, ladnosťou aj pohybom v rámci „pole-dance“.

„Pre niekoho je to možno hračka, ale pre mňa je každá jedna hodina mega drina. Zbláznila som sa do pole dance, lebo je to taký môj vlastný dôkaz, že všetko je možné,“ napísala k videu Evelyn.

Podobne si umenie tanca pri tyči, ktoré je podľa odborníkov skutočne náročnou aktivitou na stabilitu, pevnosť svalov a najmä stredu tela, vyskúšala pred časom napríklad Jennifer Lopez. Hollywoodska herečka a speváčka tak urobila tesne pred 50-kou v rámci príprav na film Zlatokopky.

Podľa zdrojov zo štábu všetky scény absolvovala bez dablérky a umenie tohto zvodného tanca zvládla skutočne na jednotku s hviezdičkou. Veríme, že Evelyn nám čoskoro predvedie tiež ďalší pokrok. Ako priznala, toto bola len jej šiesta hodina, takže zjavne sa učí veľmi rýchlo…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #Evelyn #tanec pri tyči

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...