Tvrdá rana pre hviezdu Glee! Ex-kolegovia vracajú príkoria, ktoré im spôsobila

Väčšina hollywoodskych hviezd sa momentálne pridáva na stranu afroamerického obyvateľstva a vyjadrujú podporu či solidaritu v boji proti rasizmu. Chcela tak urobiť aj herečka Lea Michele, ale trošku sa jej to vymklo z rúk.

09.06.2020 00:00
debata
Herečka Lea Michele. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Lea Michele. Herečka Lea Michele.

Keď pred pár dňami na svojom Twitteri podporila hviezda seriálu Glee hnutie Black Lives Matters, dočkala sa nečakanej odozvy. Pod jej komentár totiž napísala bývalá kolegyňa, afroamerická herečka Samantha Ware, s ktorou spoločne účinkovali práve v spomenutom seriáli s hudobnými číslami. A pripomenula Micheleovej nepríjemné chvíle, ktoré jej vraj spôsobila na pľaci.

„Pamätáš si tiež na to, keď z mojej prvej televíznej roboty urobila živé peklo? Lebo ja na to nikdy nezabudnem,“ napísala herečka Ware svojej seriálovej ex-kolegyni. Následne sa pridali aj ďalšie hlasy z televízneho prostredia, ktoré podporili jej verziu. Lea Michele je vraj človekom, s ktorým sa na pľaci dá vyjsť naozaj ťažko. Tieto obvinenia zašli dokonca do štádia, že s Leou Micheleovou prerušila reklamnú spolupráca jedna z amerických firiem.

Po pár dňoch sa na stránkach portálu PageSix.com objavili správy o tom, že vývoj udalostí televíznu herečku poriadne zaskočil. Michele, ktorá je momentálne v siedmom mesiace tehotenstva, sa vraj najprv zosypala, no momentálne sa snaží o sebareflexiu a zlepšenie.

„Lea sa správala ako mrcha k dosť veľa ľuďom, ktorí teraz využili príležitosť vrátiť jej to,“ tvrdí zdroj, ktorý cituje portál. „Možno to nie je tá najmilšia osoba, ale nie je rasistická, sexistická, ani transfóbna. Skôr by som povedal, že ide o problémy správania, s ktorými roky bojuje. Uvedomuje si, čo sa teraz o nej hovorí, počúva a chce sa zmeniť. Chce sa za svoje konanie ospravedlniť,“ uviedol tiež zdroj.

Podľa jeho slov posledné dni budúcu mamičku veľmi nepotešili a trávi ich vraj v slzách a strese. „Televízne prostredia sú nehostinné miesta, ale pre podobný typ správania niet ospravedlnenia a ona to dobre vie,“ doplnil ešte informátor.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lea Michele #Glee #rasizmus #obvinenie #kolegyňa

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...