Slávu jej priniesol Grant a vyzývavé šaty! Liz Hurley má 55 a najradšej nosí bikiny

Britská herečka a modelka Elizabeth Hurley, ktorá sa narodila 10. júna 1965, je viac než čokoľvek iné globálnou celebritou.

10.06.2020 00:00
debata

Atraktívna tmavovláska a jedna z najžiarivejších hviezd prelomu storočí však nakrútila aj pár obstojných filmom, napríklad špionážnu paródiu o Austinovi Powersovi. Šesť potom rokov bola hlavnou modelkou kozmetickej firmy Estée Lauder, v novom tisícročí ale plnila stránky bulvárov už hlavne milostnými aférami.

Hugh Grant s herečkou Elizabeth Hurley v... Foto: SITA/AP
Hugh Grant Hugh Grant s herečkou Elizabeth Hurley v ikonických šatách od Versaceho.

„Pre to, aby som sa objavila na tituloch prestížnych magazínov, nie sú najdôležitejšie šaty, ale rafinovane naznačiť to, čo je pod nimi,“ zverila sa Hurleyová, ktorej práve výstredná róba pomohla ku kariére modelky. V marci 1994 na londýnskej premiére komédie Štyri svadby a jeden pohreb, v ktorej hral jej vtedajší priateľ Hugh Grant, oslnila v šatách od Versaceho, spojených po stranách len spínacími špendlíkami. Granta film katapultoval medzi filmové hviezdy a Hurleyovej vyniesla jej róba zmluvu s Estée Lauder.

Herečka Elizabeth Hurley má 55 rokov. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Elizabeth Hurley sa tentoraz obliekla do zlatej. A bola neprehliadnuteľná. Herečka Elizabeth Hurley má 55 rokov.

Vzťah so známym záletníkom Grantom sa definitívne rozpadol v roku 2000 a od tej doby prežila Hurleová rad románikov s viac či menej známymi ľuďmi. V apríli 2002 porodila syna Damiana, ktorého biologický otec, hollywoodsky producent a multimilionár Steve Bing, sa ale k dieťaťu nehlásil, obvinil ju z nevery a otcovstvo musel potvrdiť až súd na základe testov DNA. V roku 2007 sa Hurleyová prvýkrát vydala za indického milionára Aruna Nayara, s ktorým sa ale po štyroch rokoch rozviedla.

Dôvodom rozvodu bol jej vzťah s austrálskou kriketovou hviezdou Shanom Warneom, ktorý ale neprežil Vianoce roku 2013. V tom čase sa Hurleyovej opäť sľubne rozbehla herecká kariéra, tentoraz však v televíznom seriáli. V štyroch sezónach príbehu fiktívnej kráľovskej rodiny The Royals si zahrala panovníčku, ktorá sa musí potýkať s problémami svojich príbuzných. Vlani sa potom objavila v komiksovom seriáli Runaways z dielne spoločnosti Marvel, kde dostala rolu superzlodušky Morgan le Fay.

Liz Hurley je aktívnou aj na Instagrame, kde ju sleduje 1,6 milióna fanúšikov. Tých najčastejšie poteší sexi záberom v bikinách – práve takto sa im čerstvá 55-nička prihovára najčastejšie. A niet sa čomu čudovať – telo Hurleyovej je jedna báseň a krivkami pripomína skôr peknú tridsiatničku, než ženu po 50-ke. Na záberoch sa objavuje v bikinách módnej línie, pod ktorú sa podpísala.

Elizabeth Hurley počas filmového festivalu v...
Herečka Elizabeth Hurley sa tentoraz obliekla...
+9Herečka Elizabeth Hurley sa tentoraz obliekla...
debata chyba
Viac na túto tému: #výročie #Hugh Grant #Liz Hurley

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...