Lucka Vondráčková vo svadobnom! Krásna a so šťastným úsmevom

Česká speváčka a herečka Lucka Vondráčková si po rozchode s hokejistom Tomášom Plekancom žije svoj život v Prahe.

09.06.2020 12:30
debata

A točí sa nielen okolo jej dvoch synov, ale aj okolo práce. Zatiaľ, čo Plekanec sa už dlhšie teší nielen z nového vzťahu s tenistkou Luciou Šafářovou, ale aj z ich prvého spoločného potomka, po boku 40-ročnej Vondráčkovej sa doposiaľ žiaden nový muž oficiálne neobjavil.

To ju však nijako neobmedzuje v tom, aby si opäť obliekla svadobné šaty. Sympatická česká hviezda tak urobila pred kamerami – ako zverejnila na svojom Instagrame, keďže nakrúca nový klip. A práve fotografiu vo svadobnom, dokonca s malou družičkou v náručí, ukázala svojim fanúšikom, ktorých má takmer 100 000. Vondráč­ková má oblečené biele svadobné šaty, vlasy jej zdobí biela ruža a na tvári má šťastný úsmev. Ako prezradila na Instagrame, kde zverejnila aj ďalšie zábery z nakrúcania, práca ju zaviala na Moravu, kde klip vznikal – konkrétne do historického Mikulova.

S Plekancom, ktorý hral za tím Montreal Canadiens, sa Vondáčková postavila pred oltár v roku 2011. Rodina žila prevažne v kanadskom Montreale, kde spoločne vychovávali dvoch synov – Matyáša a Adama. Správu o ich rozchode zverejnili v roku 2018. Plekanec je okrem dvoch synov aj otcom dcérky Leontýnky, ktorá prišla na svet v decembri 2019.

Správy o rozchode niekdajší manželia Plekanec a Vondráčková zverejnili v auguste 2018, kedy speváčka pridala aj ich spoločnú svadobnú fotografiu z roku 2011.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Láska se ptá přátelství: "Proč jsi na světě, když existuji já? Protože ty pácháš bolesti a rány, ale já je hojím."

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lucie Vondráčková #Tomáš Plekanec

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...