Plnoštíhla Lizzo odkázala hejterom: Cvičím posledných päť rokov a som krásna!

Mnoho žien aj mužov ju oslavuje za propagáciu plných kriviek a sebavedomého vzťahu k vlastnému telu. Speváčka Lizzo sa však za čas, odkedy je hviezdou medzinárodného hudobného neba, dočkala aj veľa kritiky.

11.06.2020 00:00
debata (1)
Speváčka Lizzo pred víkendovým zápasom Super... Foto: SITA/AP, Scott Roth
Speváčka Lizzo Speváčka Lizzo pred víkendovým zápasom Super Bowl vystúpila na koncerte Pepsi Zero Sugar Super Bowl Party.

Iba pred pár dňami 32-ročná speváčka zverejnila video, na ktorom pred objektívom cvičí a spotí sa pri náročných tréningových aktivitách. „Ahojte, tak len aby sa vedelo, cvičím bez prestávky posledných päť rokov,“ začína svoj príhovor vo videu Lizzo.

„Možno niektorých z vás prekvapí, že necvičím preto, aby som dosiahla váš ideálny telesný typ – cvičím, aby som mala telo, ktoré sa páči mne samej,“ pokračovala speváčka. „A viete, aký typ to je? Tak do toho vás, ku..a, nič nie je. Pretože som krásna, som silná, robím si svoju prácu a som v nej dobrá,“ doplnila ešte Lizzo.

Podľa nej by ľudia nemali nikoho posudzovať na základe fyzického vzhľadu a rovnako nie je dobré takto hodnotiť zdravie jednotlivcov. „Zdravie nie je podmienené len tým, ako vyzerá váš zovňajšok. Zdravie je tiež o tom, čo sa deje vnútri vášho tela,“ poznamenala tiež autorka a interpretka hitov ako Juice či Good as Hell.

Speváčka Lizzo prišla v šatách od Mary Katrantzou.
Speváčka Lizzo pózuje so svojimi cenami Grammy.
+6Speváčka Lizzo počas vystúpenia na Brit Awards...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #plnoštíhle dámy #Lizzo

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....