Rozchod slávneho páru sa udial raz-dva! Slzy a smútok? Zabudnite, sú ok...

Poriadne zvláštny rozchod má za sebou dvojica amerických celebrít, ktoré spoločne bolo vídať bezmála dva roky. Sofia Richie a Scott Disick už viac nie sú spolu, hoci zostali v kontakte.

12.06.2020 00:00
debata
Scott Disick na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Alexandra Wyman
Scott Disick na archívnom zábere Scott Disick na archívnom zábere.

Ako informoval portál magazínu People, odvolávajúc sa na nemenovaný zdroj, dvojica sa pred pár týždňami zhodla na „spoločnom“ rozhodnutí o rozchode. Malo nasledovať po tom, čo Disick nastúpil na liečenie a mal údajne bojovať s psychickými problémami. Bulvárne médiá vtedy priniesli správy aj o tom, že skutočnou príčinou jeho liečenia má byť závislosť od drog a alkoholu. Hviezda reality-šou sa im vyhrážala žalobou.

Každopádne, isté dnes je, že s mladučkou Sofiou, dcérou speváka Lionela Richieho, sa ich cesty rozišli. „Scott je s ňou stále v kontakte, ale nateraz sa neplánujú k sebe vrátiť. A zdá sa, že Sofia je celkom v poriadku, so situáciou je vysporiadaná,“ citoval svoj zdroj People.

Modelka Sofia Richie na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Sofia Richie Modelka Sofia Richie na archívnom zábere.

Disicka zachytili len pred pár dňami v spoločnosti ex-manželky Kourtney Karadshianovej, ktorá je aj matkou jeho troch detí. Najstaršia zo sestier známeho televízno-internetového klanu sa pred časom rozišla s Disickom pre jeho divokú a záletnícku povahu. Dôvodom malo byť tiež, že americký plejboj rád žúroval a k tomu patril, samozrejme, aj alkohol či príležitostne drogy. Dvojica však zostala v tesnom kontakte aj po rozchode a Disick sa pravidelne objavoval aj v televíznej reality-šou, ktorá sa vysiela už niekoľko rokov.

Posledný rok bol vraj náročný a vzťahy medzi ex-partnermi sa stále viac vyostrovali. Tomu je nateraz koniec. „Kourtney sa snaží, je pre neho skutočnou oporou a snaží sa ho podporiť v novom, zdravšom životnom štýle,“ komentoval zdroj pre People. Po boku mladučkej Richieovej sa vraj o niečom takom často nedalo hovoriť, keďže ich spoločný život bola jedna veľká párty, dodávajú zdroje z okolia dvojice.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Kourtney Kardashian #Sofia Richie #Scott Disick

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...