Vojvodkyňa Kate sa dočkala! Konečne sa jej bude o čosi ľahšie dýchať

38-ročná manželka princa Williama má novú osobnú asistentku. Musela si však na ňu istý čas počkať.

14.06.2020 00:00
Kate Foto: ,
Vojvodkyňa Kate počas návštevy komunitného centra v Dubline.
debata (1)

3-násobná mama privítala medzi svojimi spolupracovníkmi Hannah Cockburn-Logieovú, ako uvádza magazín Hello!. Začiatkom júna sa ujala pozície osobnej sekretárky vojvodkyne. Tá si musela na novú posilu počkať, jej bývalá asistentka Catherine Quinn ju opustila v decembri 2019. Prečo nebola táto pozícia doposiaľ obsadená, nevedno. Aj zúriaca pandémia mohla mať na dlhšom hľadaní asistentky svoj podiel.

Okrem iného je Hannah Cockburn-Logie zodpovedná za organizovanie oficiálnych stretnutí a vystúpení Kate na verejnosti a takisto zabezpečuje to, aby jej „šéfka“ bola dobre informovaná o tom, s kým sa stretne, s kým bude hovoriť. Keď sa Kate objaví na verejnosti, Cockburn-Logie bude mať miesto pár metrov za ňou, aby jej pomohla napríklad s darčekmi či kvetmi, ktoré manželka princa Williama od fanúšikov počas verejných vystúpení často dostáva – ide nielen o kvety, ale o pohľadnice, plyšové hračky či iné menšie pozornosti.

Hannah Cockburn-Logie nie je pre kráľovskú rodinu až takou novou tvárou. S princom Williamom a Kate spolupracovala už v roku 2016, kedy spoluorganizovala ich oficiálnu cestu po Indii a Bhutáne. Dokonca ich tam aj sprevádzala a zrejme na manželov zanechala dobrý dojem – takže Kate ju rada v Kensingtonskom paláci privítala ako svoju asistentku.

Ako uvádza spomínaný magazín, Hannah Cockburn-Logie strávila viac ako 20 rokov v službách Veľkej Británie na pozíciách, ktoré priamo súviseli s jej spoluprácou s ministerstvom zahraničných vecí.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #vojvodkyňa Kate #Kensingtonský palác

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...