Jamie Lee Curtis oslávi päťdesiatku pózovaním hore bez

Aj v päťdesiatke môžete byť krásna, ak sa budete o svoje telo starať. To je odkaz, ktorý posiela ženám americká herečka Jamie Lee Curtis. Päťdesiate narodeniny oslávi síce až v novembri, no už teraz sa nechala nafotiť na titulnú stranu časopisu Americkej asociácie osôb na dôchodku (AARP). Pózuje na nej hore bez.

24.03.2008 11:49
debata

Curtisová, ktorá zažiarila v slávnych filmoch Pravdivé lži či Ryba menom Wanda, odmieta plastické operácie a dokonca aj farbenie vlasov. Čitatelia časopisu AARP ju tak uvidia už v najnovšom čísle s nakrátko ostrihanými prešedivelými vlasmi. „Chcem starnúť,“ zverila sa Curtis časopisu. „Myslím si, že spolu so starnutím prichádza pochopenia samej seba. Cítim sa oveľa lepšie, ako keď som mala dvadsať. Som silnejšia a vo všetkých oblastiach múdrejšia a tiež oveľa menej bláznivá, než som bola vtedy.“

Herečka, ktorá má dve deti a je vydatá za Christophera Guesta, je vyznavačkou zdravej stravy, cvičí jogu a trikrát za týždeň hrá tenis. S pribúdajúcimi rokmi sa vraj vyrovnala s podstatou svojho ja. „Nechávam šedivieť moje vlasy. Nosím väčšinou iba čiernu a bielu. Každý rok si kúpim štvoro čiernych šiat a tie točím stále dookola. Mám jedny džínsy. Dala som preč všetky šperky, pretože ich nenosím,“ hovorí herečka, ktorá ukončila filmovú kariéru v roku 2006 a od tých čias sa venuje písaniu príbehov pre deti.

debata chyba

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...