Slávna blondína hľadá lásku v aplikácii pre celebrity: Týchto chlapov tam našla!

Nájsť si známosť vo svete celebrít a hviezd nie je asi jednoduché. Ale o kúsoček ľahšie to vraj momentálne majú slávni "singles" vďaka špeciálnej aplikácii na randenie. Chodí na ňu aj Rebel Wilson.

17.06.2020 00:00
debata
Herečka Rebel Wilson. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Rebel Wilson v piatok 13. decembra uviedla film Cats. V modrých šatách. Herečka Rebel Wilson.

Austrálska herečka, ktorá sa naposledy objavila vo filme Králíček JoJo, využíva platformu Raya, ktorá je aplikáciou na zoznámenie, no dostať sa na ňu nie je jednoduché. Potrebujete špeciálne schválené pozvanie a podľa viacerých odborníkov sa tak z tejto aplikácie stalo miesto na zoznámenie pre celebrity, majetných a úspešných ľudí, ktorí si chcú vybrať vhodného partnera.

Štyridsaťročná Wilson v nedávnom rozhovore prezradila, že počula o tom, že na rovnakej platforme sa objavuje aj herec Channing Tatum. „Počula som o ňom, ale na mojej stene sa zatiaľ neukázal. Takže nezostáva mi nič iné len posúvať doprava,“ s humorom poznamenala Wilson v podcaste pod názvom Fitzy & Wippa.

Jej kolegyňa z nej však vymámila aj slávne meno, ktoré naozaj na aplikácii našla a ktoré jej dokonca aplikácia odporučila ako „vhodného kandidáta na randenie“. „Bol to Ben Affleck,“ vyzradila plavovláska, no dodala, že to sa udialo pred pár mesiacmi, keď herec ešte nerandil s kolegyňou Anou De Armasovou.

Aplikáciu Raya v minulosti vraj využívala aj speváčka Demi Lovato, ktorá dokonca na nej našla vzťah. Ten však nevyšiel, mal krátke trvanie a keď sa Lovato chcela znovu prihlásiť na aplikáciu, jej prístup bol zamietnutý.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #aplikácia #randenie #Rebel Wilson

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...