Má už Austin Green náhradu za Megan Foxovú? Videli ho s touto sexbombou

Len pár týždňov strávil herec Brian Austin Green sám. Po ohlásení rozchodu s manželkou Megan Foxovou ho načapali fotografi v spoločnosti novej ženy.

16.06.2020 12:33
debata

Nejde pritom o žiadnu neznámu dámu, niekdajšia hviezda seriálu Beverly Hills 902 10 sa totiž objavila v uliciach LA v spoločnosti Courtney Stoddenovej. Plavovláska preslávená svojim provokatívnym vystupovaním a odvážnymi zábermi kráčala po jeho boku oblečená v šatách so zvieracím vzorom. Green si vystačil s ležérnym tričkom a džínsami.

Plavovlasá sexbomba sa po celý čas spokojne usmieval a dobrá nálada nechýbala ani Greenovi. O tom, či dvojica tvorí pár, však zatiaľ pre médiá neprehovoril ani jeden z nich.

Green ešte v máji ohlásil, že sa rozchádza s manželkou Megan Foxovou, ktorá je matkou jeho troch detí. Sexbombu z hitu Transformers následne videli v spoločnosti hudobníka Machine Gun Kellyho. Ako tvrdia zdroje z okolia páru, ako manželia nežili spolu už niekoľko mesiacov. Kvôli deťom však strávili spoločne karanténu, ktorú vyvolala pandémia koronoavírusu v USA.

Či sa z 25-ročnej Stoddenovej stane nová partnerka a macocha pre Greenove deti, je asi predčasné špekulovať. Isté však je jedno, o záujem médií nebude mať táto dvojica núdzu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #Courtney Stodden #Brian Austin Green

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...