Nie, nie, žiadna nevera! Naozaj? Megan Fox je ale riadna potvora

Na rozchod hviezdneho páru, ktorý má spolu tri deti, Briana Austina Greena a Megan Foxovej, začína dopadať čoraz jasnejšie svetlo.

17.06.2020 12:40
2014: Premiéra filmu "Teenage Mutant Ninja... Foto: ,
Megan Fox na archívnej snímke.
debata

A hoci už po ohlásení rozchodu sa v tejto súvislosti začalo skloňovať slovo nevera, bol to práve Green, ktorý svoju manželku bránil. Ju totiž médiá dávali dohromady s raperom Machine Gun Kellym. Práve v jeho klipe Bloody Valentine sa krásna čiernovláska pred časom objavila a zrejme vtedy medzi dvojicou preskočila povestná iskra.

35-ročnú Fox a o 5 rokov mladšieho rapera totiž už paparazzi nachytali ruka v ruke, ako sa spoločne prechádzajú ulicami Los Angeles. Zrejme išlo zo strany dvojice o zámer, ktorým chceli ukončiť špekulácie médií a jasne odkázať – áno, sme spolu. Fotografie zaľúbencov zverejnil Daily Mail.

Pritom Green, ktorého preslávila rola v seriáli Beverly Hills 902 10, ešte pred pár dňami povedal, že si nemyslí, že by jeho manželka, hviezda filmov Transformers, mala vzťah so spomínaným raperom. „Z toho, ako sa Megan vyjadrila, ide o skutočne milého a šľachetného chlapíka. Dôverujem jej úsudku. Vždy mala veľmi dobrý, trefný úsudok,“ opísal vtedy herec vo svojom podcaste.

Herečka Megan Fox a jej manžel  Brian Austin... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Megan Fox Herečka Megan Fox a jej manžel Brian Austin Green.

Sám Green sa v spoločnosti už stihol objaviť v uliciach LA v spoločnosti Courtney Stoddenovej (25), vyzývavej blondínky, ktorá sa prezentuje na Instagrame naozaj šteklivými zábermi.

Fox s Greenom začali randiť v roku 2004 a následne sa zasnúbili. Zrušenie zásnub prišlo v roku 2009, no už nasledujúci rok boli znovu spolu a dokonca sa zosobášili počas intímneho obradu na pláži. V roku 2015 požiadala Megan Fox o rozvod, ale toto podanie nakoniec aj zrušili. Partneri sa k sebe vrátili, majú spolu troch malých synov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #Brian Austin Green

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...