Krásna Vejmělková na filmovom plátne, v hlavnej úlohe! Aha, ako sa vráti k divákom

Na jeseň sa 51-ročná herečka Eva Vejmělková predvedie v komédii Ženská pomsta.

18.06.2020 00:00
Eva Vejmělková Foto:
Eva Vejmělková počas nakrúcania komédie Ženská pomsta.
debata

Eva Vejmělková sa už o pár mesiacom predvedie v jednej z hlavných rolí filmovej novinky. Pod komédiu Ženská pomsta sa podpísal jej manžel, slovenský režisér Dušan Rapoš a do kín by sa film mal dostať na jeseň 2020. Ako uviedol režisér snímky na facebooku, novinka by mala mať premiéru 10. septembra. Posledná klapka komédie padla v júni, v Čeladnej.

Pod scenár filmu sa podpísala aj sama Vejmělková, ktorá pred kamerami stvárňuje jednu z trojice „pomstychtivých“ žien. Tie okrem nej hrajú české herečky Mahulena Bočanová a Jana Paulová. O čom sa točí dej filmu? Na skupinovej psychoterapii sa stretnú tri ženy v zrelom veku. Ich depresie a trápenia majú spoločného menovateľa: neveru manželov, ktorým obetovali desiatky, často i neľahkých rokov spoločného života. Spontánne ich to zblíži a rozhodnú sa, že lepši, než drahé sedenie u psychoterapeuta, bude pomsta. A s tou si vzájomne pomôžu. Svojim neverným manželom pripravia skutočné peklo na zemi. Film je úsmevným pohľadom na mužskú krízu stredného veku a oslavou ženskej solidarity.

Herečky  Eva Vejmělková , Mahulena Bočanová a... Foto: Profimedia
Eva Vejmělková , Mahulena Bočanová a Jana Paulová Herečky Eva Vejmělková , Mahulena Bočanová a Jana Paulová v spoločnosti režiséra Dušana Rapoša počas nakrúcania komédie Ženská pomsta.

51-ročná Vejmělková bola obsadzovanou herečkou 80-tych a 90-tych rokov. Diváci ju priam zbožňovali, svojimi modrými očami a nežnou krásou ich očarila vo filmových hitoch ako Fontána pre Zuzanu (1985) či Konec básníků v Čechách (1993), ako aj v seriáli Chlapci a chlapi (1988). Neskôr sa pred kamerami objavovala len sporadicky – zahrala si v komédii Kluci z hor (2018) či vo filme Muzzikanti (2017).

Manželom sympatickej herečky je režisér Dušan Rapoš od roku 2000, kedy si „áno“ povedali v Las Vegas. Manželský pár má dve dcéry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Vejmělková #Dušan Rapoš #Ženská pomsta

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....