Adele priznáva: Na niečo také ako Glastonbury už nemám dostatok energie

Legendárny festival Glastonbury je pre 32-ročnú speváčku a mamu 7-ročného syna už pomerne náročnou akciou, na ktorú si netrúfa každý rok.

22.06.2020 00:00
Adele Foto: ,
Speváčka Adele.
debata

Speváčka Adele už nemá toľko energie a výdrže ako kedysi. Na festival, akým je slávny „Glastonbury“, si už netrúfa. 32-ročná Britka, ktorá vychováva 7-ročného syna Angela, si však spomienky na tieto divoké dni z minulosti nenechá vziať.

V dokumente „Glastonbury 50: The Official Story of Glastonbury Festival“ povedala: "Glastonbury nie je pre mňa, rovnako ako pre mnoho iných ľudí, iba festivalom. Niektoré z najvýznamnejších okamihov v mojom živote, vo viacerých smeroch, sa odohrali práve tu. Moje najšťastnejšie, najdivokejšie, najpodivnejšie, najsmutnejšie, najosamelejšie aj najsvetlejšie momenty. Ale nikdy, naozaj nikdy som sa tu necítila stratená,“ opísala hviezda, ktorá pred rokom potvrdila rozchod s manželom, Simonom Koneckim. Dvojica začala spolu randiť v roku 2011. Na vyhlásení cien Grammy v roku 2017 Adele v ďakovnej reči potvrdila, že sa s partnerom vzali.

Ako opísala, už nemá toľko energie, aby na takýto festival chodila pravidelne, tak, ako kedysi. „Už to nezvládnem, nemám dostatok energie, aby som tam chodila každý rok.“

Adele preslávil už jej debut s názvom 19, po ktorom nasledovala megaúspešná nahrávka 21. Na nej sa objavila aj balada Someone like you, v ktorej sa vyznávala z pocitov z rozchodu a vychádzala zo skutočného zážitku. Trio doposiaľ vydaných nahrávok zatiaľ uzatvára v roku 2015 vydaný album 25, z ktorého pochádza napríklad hit Hello či When we were young.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Adele #Glastonbury

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...