Vojvodkyňa Kate po karanténe prvý raz medzi ľuďmi! Ten pôvab už svetu chýbal

Usmiata, oddýchnutá, v ležérnom športovom outfite a predsa tradične pôvabná! Vojvodkyňa Kate sa vrátila ku svojim kráľovským povinnostiam v plnom nasadení v piatok v anglickom Norfolku.

19.06.2020 16:55
debata (11)
Ležérna, športová a predsa nesmierne príťažlivá... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
vojvodkyňa Kate Ležérna, športová a predsa nesmierne príťažlivá a pôvabná - vojvodkyňa Kate vyrazila na verejnosť prvýkrát od zavedenia karantény a zrušení spoločenských a hromadných akcií vo Veľkej Británii.

Išlo o vôbec prvé verejné vystúpenie manželky britského následníka trónu, princa Williama, ktoré sa udialo po zavedení prísnych karanténnych opatrení a zrušení verejných podujatí vo Veľkej Británii. Tridsaťosemročná mama troch detí si za „premiéru“ po bezmála troch mesiacoch vybrala miestne záhradné centrum v Norfolku.

Dôvodom návštevy bola podpora malých podnikateľov v krajine, ktorí najviac utrpeli následkami koronavírusovej pandémie a s ňou spojenými obmedzeniami. Kate nešetrila svojím povestným úsmevom, pre ktorý je u časti Britov miláčikom národa a so záujmom počúvala príbeh manželov, ktorí sú majiteľmi záhradného centra.

Vojvodkyňa Kate sa objavila prvýkrát na...
Ležérna, športová a predsa nesmierne príťažlivá...
+3Ležérna, športová a predsa nesmierne príťažlivá...

Ako prezradila podľa britských médií, počas karantény, ktorú strávili s manželom Williamom a ich troma deťmi, sa práve ich ratolesti zabávali veľa času v záhrade. A tiež dokonca zasadili pár stromov či kvetov. Jej deti vraj milujú navštevovať záhradné centrá.

„Fakt to zbožňujú. Je to nádherné miesto pre rodiny s deťmi, kam sa dá prísť a vychutnávať si rastliny a kvety,“ citoval vojvodkyňu britský Daily Mail.

Ležérna, športová a predsa nesmierne príťažlivá... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
vojvodkyňa Kate Ležérna, športová a predsa nesmierne príťažlivá a pôvabná - vojvodkyňa Kate vyrazila na verejnosť prvýkrát od zavedenia karantény a zrušení spoločenských a hromadných akcií vo Veľkej Británii.

Medzitým sa princ William pre zmenu zastavil v miestnom norfolskom pekárstve, ktoré fungovalo aj počas koronakrízy a snažilo sa zabezpečiť svoju tradičnú ponuku pre miestnych aj napriek obmedzeniam.

Kráľovská dvojica však už počas predchádzajúcich troch mesiacov nevypadla z kola povinností, ktoré súvisia s ich verejným angažovaním sa. Hoci ich oficiálne programy boli zrušené, od prvých týždňov sa manželia prihovárali verejnosti online a následne sa dokonca zúčastnili na niekoľkých dobrovoľníckych programoch.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #verejnosť #karanténa #koronakríza

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...