Princ William oslávil 38 na Deň otcov! Záber s deťmi od manželky dojíma

Princ William, v poradí druhý následník britského trónu, oslavoval v nedeľu v súkromí 38. narodeniny. Informovala o tom tlačová agentúra DPA.

21.06.2020 13:24
debata (1)
Princ William, ktorý v nedeľu 21. júna oslávil... Foto: SITA/AP, The Duchess of Cambridge
Princ William Princ William, ktorý v nedeľu 21. júna oslávil 38. narodeniny, zverejnil záber so svojimi troma deťmi - princom Georgom, princeznou Charlotte a princom Louisom. Urobil tak aj pri príležitosti Dňa otcov, ktorý pripadol práve na spomenutú nedeľu.

Kensingtonský palác ako jeho oficiálne londýnske sídlo zverejnil na Twitteri novú fotografiu Williama s jeho troma deťmi: princom Georgeom (6), princeznou Charlotte (5) a dvojročným princom Louisom.

Zhodou okolností William slávil svoje narodeniny v deň, na ktorý zároveň pripadá Deň otcov, takže rodinný záber sa nesie práve v duchu radosti z otcovských povinností. Palác dodal, že fotografiu urobila tento mesiac už skôr Williamova manželka Kate, 38-ročná vojvodkyňa z Cambridge.

zväčšiť Princ William pri šantení so svojimi troma... Foto: SITA/AP, The Duchess of Cambridge
Princ William Princ William pri šantení so svojimi troma deťmi na zábere, ktorý zhotovila jeho manželka - vojvodkyňa Kate.

William je v poradí druhým následníkom trónu, na ktorom je teraz jeho stará matka, 94-ročná kráľovná Alžbeta II. Prvým nástupcom Alžbety je Williamov otec princ Charles (71).

Oslávenec je najstarším synom Charlesa a zosnulej Diany, princeznej z Walesu, ktorá zahynula pri autonehode v Paríži v roku 1997. William slúžil ako dvadsiatnik sedem a pol roka v britských ozbrojených silách, kde sa vycvičil na pilota vrtuľníka.

V posledných rokoch sa vyhranil ako podporovateľ duševného zdravia, bezdomovcov, ochrany životného prostredia a ďalších charitatívnych organizácií.

Vojvodkyňa Kate sa objavila prvýkrát na...
Ležérna, športová a predsa nesmierne príťažlivá...
+3Ležérna, športová a predsa nesmierne príťažlivá...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #rodina #Instagram #Deň otcov

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...