Už je bez implantátov! Teigen oslávila (staro)nové prsia na Instagrame

O svojich plánoch informovala už pred pár týždňami a teraz sa konečne naplnili. Modelka a televízna osobnosť Chrissy Teigen si nechala z prsníkov odstrániť implantáty.

22.06.2020 13:25
debata (1)
Chrissy Teigen na archívnom zábere. Foto: SITA/AP
Chrissy Teigen Chrissy Teigen na archívnom zábere.

Ešte pred bezmála dvoma týždňami 34-ročná manželka speváka Johna Legenda informovala na svojom profile, že operácia dopadla dobre.

„Fakt fakt fakt boľavé, ale zobudiť sa takto znižuje bolesť minimálne na pol minúty,“ napísala modelka k fotografii na Instagrame, na ktorej je zachytená kresba od jej detí. „Zbohom, prsíčka,“ napísala jej dcéra Luna na výkres, ktorý priniesla mame do nemocnice.

Chrissy Teigen podstúpila operácia na zväčšenie poprsia v roku 2006 a odvtedy vraj viackrát uvažovala nad tým, že by sa zase vrátila k svojej pôvodnej veľkosti. „Už nemám žiadne veľké prsia. Ale žiadne strachy. Stále nejaké mám, akurát už je to čistý tuk. Čo je konieckoncov prsník v prvom rade. Hlúpe, zázračné vrece plné tuku,“ komentovala pár dní po operácii Teigen. Počas uplynulého víkendu tiež pridala na Instagrame záber svojho dekoltu s popisom „uzdravujúce sa prsia“.

Nuž, zdá sa, že modelka má nepochybne slabosť pre komentovanie celého procesu operácie odňatia svojich prsných implantátov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Surgery went perfectly! So so so so so sore but waking up to this made it go away for half a minute at least

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Chrissy Teigen #implantát #prsné tkanivo

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...