Zamilovaný Luke Evans na fotke s partnerom: Buďte hrdí na to, koho milujete!

Herca Luka Evansa už niekoľko mesiacov vídať po boku iného muža. Reč je o jeho partnerovi Rafaelovi Olarrovi. Aj po bezmála roku vzťahu to vyzerá medzi nimi naozaj vážne.

01.07.2020 00:00
debata

Britský herec, ktorého si diváci môžu pamätať napríklad z filmu Vojna bohov či série Rýchlo a zbesilo, zverejnil pred pár dňami záber so svojím životným partnerom. Fotografia urobená spontánne zachytáva dvojicu ležiac na zemi, s hlavami vedľa seba a úsmevmi smerujúcimi do objektívu.

„Vždy sa snažte byť najlepšou a tou najautentickejšou verziou seba samého,“ napísal Evans k záberu, ktorý zverejnil ešte koncom júna. Práve tento mesiac je označovaný často aj za mesiac hrdosti pre LGBTQ komunitu a Evans sa pridal k zástupu osobností, ktoré vyzvali na väčšiu toleranciu, ale aj hrdý a otvorený život.

„Držte toho človeka, ktorého milujete, pevne. Usmievajte sa, dýchajte zhlboka, stojte rovno a buďte hrdí,“ odkázal ešte 41-ročný Evans, ktorý okrem herectva preukázal pred časom aj hudobný talent. Najprv rolou Gastona v rozprávkovom muzikáli Kráska a zviera, potom aj vlastným albumom.

S Rafaelom Olarrom známy herec potvrdil svoj vzťah vo februári tohto roka, ale podľa zdrojov z ich okolia sa stretávali už viac ako polroka predtým. Počas karantény v rámci koronakrízy zostali spolu v americkom Miami a ich vzťah zažil „skúšku“. Ako tvrdia ich spoloční priatelia, obstáli v nej na jednotku. „Naozaj sa ľúbia, je to skvelé,“ komentoval nemenovaný zdroj.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Why would anyone choose anything else? Happy Pride Lovers!! #happypride #pride #pridemonth #chooselove

Príspevok, ktorý zdieľa Luke Evans (@thereallukeevans),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #pride #Luke Evans #Rafael Olarra

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....