Vylepšil sa vari kvôli mladšej priateľke? Affleck prekvapuje mladým vzhľadom

Láska nepochybne dokáže divy! A občas aj šikovná prvá "beauty" pomoc. Čo zafungovalo viac v prípade herca Bena Afllecka?

01.07.2020 00:00
debata
Herec Ben Affleck a jeho aktuálna podoba v... Foto: London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia
Herec Ben Affleck a jeho aktuálna podoba v uliciach Los Angeles. Herec Ben Affleck a jeho aktuálna podoba v uliciach Los Angeles.

Hollywoodsky fešák oslávi tento rok 48. narodeniny. Hoci množstvo obdivovateľov nestráca, treba tiež povedať, že má za sebou dobré aj horšie obdobia. Najmä posledné zábery ukazujú otca troch detí v dobrom svetle. A mnohé médiá píšu o tom, že s ním robí zázraky láska.

Áno, herec Ben Affleck sa už nejaký mesiac stretáva s kolegyňou Anou De Armasovou a vyzerá to, že medzi hereckými partnermi je to naozaj vážne. Herec, scenárista a režisér totiž svoju partnerku predstavil už mame, ale aj trom deťom, ktoré má s exmanželkou Jennifer Garnerovou.

zväčšiť Herec Ben Affleck (v strede) na zábere z filmu... Foto: SITA/AP, Richard Foreman
Herec Ben Affleck (v strede) na zábere z filmu The Way Back. Herec Ben Affleck (v strede) na zábere z filmu The Way Back.

Ale späť k samotnému Affleckovi. Počas uplynulého víkendu zachytili objektívy herca v uliciach Los Angeles. Na prvý pohľad oddýchnutý, akoby mladší a sviežejší. Niet divu, že sa objavujú tvrdenia, čo všetko s ním dokázala láska.

Súhlasíme, že spokojnosť v súkromí sa dokáže podpísať na vzhľade dostatočným spôsobom. V Affleckovom prípade určite aj fakt, že prestal s alkoholom. Závislosť od neho priznal pred pár mesiacmi, keď propagoval snímku The Way Back. Práve na jej premiére však bolo vidieť, že 47-ročný Affleck si asi občas pomôže aj s kozmetickými vychytávkami.

Herec Ben Affleck na zábere z 1. marca 2020 na... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herec Ben Affleck na zábere z 1. marca 2020 na filmovej premiére. Herec Ben Affleck na zábere z 1. marca 2020 na filmovej premiére.

Kým na záberoch z minulosti vidieť, že jeho brada aj vlasy už dostávajú šedivý nádych, najnovšie momentky ukazujú Afflecka so sviežou a intenzívnou hnedou. Vyzerá tiež, že v lepšom stave je aj pleť a takmer nevidieť vrásky, ktoré hrdinovi filmov Argo či Batman verzus Superman za posledné roky pribudli.

Posúdiť môžete sami, ktorá podoba hollywoodskeho herca je podľa vás atraktívnejšia. My držíme palce, aby najmä vydržala spomenutá láska!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #brada #Ben Affleck #vzhľad #mladosť #farba #vylepšenie

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...