Ďalší celebritný zväzok sa končí! Obraciame stranu, odkazuje Arnie Hammer

V Hollywoode došlo k ďalšiemu hviezdnemu rozchodu. Ani na pohľad také idylické manželstvo, ako mal herec Arnie Hammer s manželkou Elizabeth Chambersovou, nevydržalo.

12.07.2020 00:00
debata
Herec Armie Hammer a jeho manželka Elizabeth... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Armie Hammer a jeho manželka Elizabeth Chambers na archívnom zábere z februára 2019. Herec Armie Hammer a jeho manželka Elizabeth Chambers na archívnom zábere z februára 2019.

Pár v piatok oznámil, že sa rozchádza po desiatich rokoch manželstva, ktorému predchádzali ešte tri roky spoločného randenia. Dvojica je dvojnásobnými rodičmi, spoločne doposiaľ vychovávali dcéru Harper a syna Forda.

Zaujímavosťou je, že manželia strávili spoločne celý čas karantény a dokonca počas tohto obdobia oslávili desiate výročie sobáša. „Trinásť rokov ako najlepší priatelia, spriaznené duše, partneri a následne rodičia. Bola to neuveriteľná cesta, ale spoločne sme sa rozhodli obrátiť stranu a pohnúť sa preč z nášho manželstva,“ uviedol pár vo svojom vyhlásení, ktoré zverejnili aj na Instagrame.

„Zatiaľ čo začíname túto novú kapitolu našich životov, naše deti a vzťah nás ako spolurodičov a drahých priateľov zostane našou prioritou,“ doplnili ešte manželia, ktorí posledné mesiace strávili na Kajmanských ostrovoch.

Hammera diváci poznajú napríklad z romance Daj mi svoje meno alebo filmu Sociálna sieť, objavil sa tiež napríklad v snímke Krycie meno U.N.C.L.E.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #rozvod #Arnie Hammer #Elizabeth Chambers

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...