Depp tvrdí, že ho exmanželka udrela päsťou. Spravila tak na narodeniny!

Hollywoodsky herec Johnny Depp, ktorý minulý týždeň na londýnskom súde popieral, že napadol svoju ženu Amber Heardovú, v pondelok povedal, že naopak ona zdvihla ruku na neho. Uštedrila mu vraj ranu päsťou, informovala agentúra AP.

14.07.2020 14:00
debata (1)
Herec Johnny Depp na zábere spred budovy súdu v... Foto: SITA/AP, Matt Dunham
Britain Johnny Depp Herec Johnny Depp na zábere spred budovy súdu v Londýne v pondelok 13. júla 2020.

Súd prerokúva Deppovu žalobu na britský bulvárny denník The Sun kvôli článku, ktorý ho označil za manželského násilníka. Minulý týždeň herec okrem iného poprel, že by v minulosti počas pobytu na svojom súkromnom ostrove na Bahamách zaútočil na teraz už bývalú manželku.

Dnes Depp tvrdil, že mu dokonca Heard ku koncu ich vzťahu uštedrila ranu nazývanú v americkej slangovej angličtine Haymaker, čo opísal ako voľný úder s veľkým náprahom, ktorý – keď zasiahne cieľ – je veľmi účinný.

Depp povedal, že potýčka nasledovala po oslave 30. narodenín Heardovej v apríli 2016 a niekoľko hodín potom, čo sa dozvedel, že jeho bývalí manažéri utiekli so stovkami miliónov dolárov.

Amber Heard na jednom zo záberov, ktorý...
Záber na zranenia herečky Amber Heardovej,...
+2Záber na zranenia herečky Amber Heardovej,...

Herec potom spresnil, že išlo o 650 miliónov dolárov, ktoré z veľkej časti zarobil filmami série Piráti z Karibiku. Okrem toho vraj manažéri za neho 17 rokov neplatili dane, čo vytvorilo dlh v úhrnnej výške ďalších 100 miliónov dolárov.

Po spomínanej narodeninovej oslave si vraj išiel do postele čítať, ale Heard ho začala obviňovať z toho, že jej pokazil narodeninovú večeru. Potom ho údajne udrela.

Depp sa s bývalými manažérmi už v roku 2018 vyrovnal mimosúdne, píše AP. V pondelok ukončil svoje výpovede pred súdom, ktorý rieši, či sú opodstatnené tvrdenia bulváru o jeho násilnícke správanie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #súd #Johnny Depp #bitka #Amber Heard

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....