Deti Kotvalda a Hložka zdedili hudobné gény, ale čo podoba... komu 'vyšla' viac?

Kedysi patrili medzi hviezdy česko-slovenskej hudobnej scény a boli miláčikmi dievčat od Ašu až po Čiernu nad Tisou. Dnes sú obaja pánmi v rokoch, ale štafetu prevzali ich ratolesti. Reč je o dvojici Petr Kotvald a Stanislav Hložek.

19.07.2020 12:00
debata
zväčšiť Spevák Petr Kotvald a jeho dcéra Viktórie... Foto: Profimedia
Spevák Petr Kotvald a jeho dcéra Viktórie Kotvaldová. Spevák Petr Kotvald a jeho dcéra Viktórie Kotvaldová.

Obaja speváci, ktorí mali na konte megahit Holky z naší školy a neskôr aj sólovú kariéru, sú rodičmi dnes už dospelých ratolestí. Ani v prípade jedného pritom jablko nepadlo ďaleko od stromu.

Na nedávnom narodeninovom koncerte Petra Kotvalda pre TV Óčko sa objavila jeho dcéra Viktorie Kotvaldová. Spoločne s otcom na pódiu, keďže spieva ako jeho vokalistka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

SHAKER Na nějakou dobu poslední rozhovor s @zasteratom

Príspevok, ktorý zdieľa MATHIAS (@matyashlozek),

Hoci pri fotení bola zdržanlivá, omnoho spokojnejšie sa tváril jej 61-ročný otec, ktorý má okrem nej ešte s manželkou Hanou ešte syna Mikuláša. Dvadsaťsedemročná Viktória študovala policajnú akadémiu, no k spevu má blízko a údajne je vždy rada, keď môže sprevádzať svojho otca.

Hudobná kariéra, o niečo viac v popredí, si našla aj Matyáša Hložeka, ktorý je zase synom Stanislava Hložeka. Dvadsaťšesťročný sympatický mladík síce v Česku zaujal najskôr ako účastník a následne aj víťaz súťaže Muž roka, k hudbe to však nebolo ďaleko a len nedávno napríklad vydal aj nový singel Chvíle, ktorý vznikol počas koronakrízy.

Hložek mladší je vášnivý športovec, či lepšie povedané nadšenec fitness a posilňovania, množstvo takýchto záberov sa dá nájsť aj na jeho Instagrame. Nechýbajú tam však ani zábery s kedysi slávnym otcom, ktorý má dnes už 65 rokov a v septembri mu ďalší rok pribudne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #dcéra #spev #Stanislav Hložek #Matyáš Hložek #Petr Kotvald

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...