Utajila celé tehotenstvo? Jessica Biel je opäť mamou, Timberlake zatiaľ mlčí

Človek by si myslel, že v ostrosledovanom Hollywoode to ani nie je možné. Ale herečke Jessice Bielovej sa podarilo utajiť druhé tehotenstvo. S manželom Justinom Timberlakeom sú už šťastnými dvojnásobnými rodičmi.

20.07.2020 09:05
debata
Herečka Jessica Biel a jej manžel Justin... Foto: SITA/AP, Dan Steinberg
Herečka Jessica Biel a jej manžel Justin Timberlake. Biel prišla v kreácii Ralph & Russo Couture. Herečka Jessica Biel a jej manžel Justin Timberlake na archívnom zábere.

Podľa správ britského Daily Mail porodila Biel začiatkom minulého týždňa zdravé dieťatko, malo by ísť o chlapčeka. Biel s Timberlakeom sú rodičmi päťročného Silasa, ktorý sa teda zjavne dočkal brata.

Tehotenstvo sa slávnemu páru údajne darilo utajiť aj vďaka koronavírusovej pandémii a karanténe, ktorú celá rodina strávila v Montane na jednej z ich usadlostí. Posledné dni však s nimi strávila Bielovej mama a tá sa mala údajne pochváliť hŕstke priateľov, že je dvojnásobná stará mama a že jej slávna dcéra má ďalšie dieťa.

Ani jedna zo celebrít však zatiaľ oficiálne správu nepotvrdila. Na sociálnych sieťach oboch partnerov nie je o druhom dieťati zatiaľ žiadna zmienka. Jedno z posledných videí, ktoré herečka zverejnila, zachytáva ju aj s manželom, ako hádžu sekerou na terč. Video bolo zverejnené 4. júla, ale na Bielovej tele niet ani stopy po tehotenskom brušku.

O vzťahu 38-ročnej Bielovej a jej o rok staršieho manžela sa pred časom špekulovalo v súvislosti s manželskou krízou. Mal ju vyvolať údajne príliš blízky vzťah Timberlakea s hereckou kolegyňou. Paparazzovia dokonca zverejnili zábery, na ktorých sa niekdajšia spevácka hviezda dotýka nežne rúk svojej kolegyne. Dvojica dohady o problémoch v manželstve odmietala komentovať. Ale či už tam kríza bola, alebo nie, manželská dvojica ju zjavne ustála…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Justin Timberlake #tajomstvo #Jessica Biel

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...