Je v poriadku mať v živote aj ťažké dni, opisuje slávna osemnástka, Kaia Gerber

Kaia Gerber má síce iba sladkých 18, ale v módnej brandži si toho už stihla za dva roky zažiť veľa.

23.07.2020 00:00
Kaia Gerber Foto: ,
Topmodelka Kaia Gerber.
debata

Napriek svojmu mladému veku už odhalila, koľko rôznych ľudí jej dokáže v módnom biznise skrížiť cestu. O náročné okamihy takisto núdzu nemá, ako prezradila v rozhovore pre Vogue.

„Existuje toľko pohnutých okamihov, najmä, ak ste súčasťou odvetvia s toľkými rôznorodými ľuďmi, že musíte čeliť mnohým ťažkostiam. Musíte sa každý deň prebudiť a chytiť si šťastie pre seba, nie pre niekoho iného a nie na úkor niekoho iného,“ opísala krásna dcéra Cindy Crawfordovej.

Pekná hnedovláska opísala aj to, že módna brandža nie je vždy len o lesku. „V médiách sa najčastejšie prezentuje tá žiarivá podoba. Ale je v poriadku, občas nebyť v pohode. Takisto je v poriadku, občas byť smutný. A je v poriadku, mať v živote aj ťažké dni.“

Gerberovej v januári stroskotal vzťah s s komikom Peteom Davidsonom (26), ktorý trval niekoľko mesiacov. O okolnostiach rozchodu prehovoril Davidson v rozhlasovej relácii moderátora Charlamagne Tha God. "Boli sme spolu pár mesiacov,“ začal opisovať komik. "Ona je ešte veľmi mladá a ja teraz prechádzam náročným obdobím.“ Davidson priznal, že opäť podstupuje liečenie z drogovej závislosti. A hoci v súkromí sa musela popasovať krásna Kaia s rozchodom, v kariére sa jej darí aj naďalej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaia Gerber

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...