Lopez oslavuje 51 rokov, postavu Venuše predvádza stále. Aj pri venčení!

A ďalší rok je fuč! Presne v piatok oslavuje speváčka a herečka Jennifer Lopez svoje 51. narodeniny. Ani rok po okrúhlom jubileu však neprekvapí, že stále disponuje príťažlivou postavou.

24.07.2020 00:00
debata
Speváčka a herečka Jennifer Lopez so svojimi... Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Speváčka a herečka Jennifer Lopez so svojimi deťmi a psom venčila v Hamptons. Speváčka a herečka Jennifer Lopez so svojimi deťmi a psom venčila v Hamptons.

Len pár dní pred oslavou jej narodenín, ktoré dvojnásobná mama pravdepodobne oslávi v malebnom Hamptons, ju paparazzovia zachytili v spoločnosti oboch detí aj štvornohého miláčika. Práve v luxusnej prímorskej lokácii na skok od New Yorku, ktorá je plná celebrít.

Lopez si deň užívala skutočne v ležérnej výstroji. Oblečené mala biele legínsy a voľnejšiu mikinu, ktorá odhaľovala jej rameno. Na tvári však nechýbalo rúško, ktoré len nedávno označil za nutnosť a jeho nosenie za vlastenectvo aj americký prezident Donald Trump.

Ani vo chvíľach prechádzky so psom sa nedalo prehliadnuť, že speváčka a herečka Lopez si udržiava svoju príťažlivú postavu v tvare presýpacích hodín. V športovom outfite nechala vyniknúť kypré boky a pozadie a nerobila si starosti s paparazzovskými objektívmi.

Plánovaná oslava jej 51. narodenín je zatiaľ bez konkrétnych detailov. Je pravdepodobné, že po minuloročnej veľkolepej párty sa tentoraz bude oslavovať v domácnosti Lopezovej a jej partnera Alexa Rodrigueza skromnejšie. Len v kruhu najbližších.

Jennifer Lopez si však stojí za to pripomnenúť. Pozrite si najsexi zábery tejto rodáčky z New Yorku v našej bohatej galérii.

Rok 1997: Jennifer Lopez na premiére snímky...
Rok 1999: Speváčka a herečka Jennifer Lopez na...
+47Rok 1998: Speváčka Jennifer Lopez na vyhlásení...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #narodeniny #postava #venčenie

+ Neriešte problémy liekmi, pomoc hľadajte v spánku a partnerke.
Úspory získané dnes sú základom vašej budúcej...

+ Vypnite na chvíľu, zmiernite tempo a naučte sa konečne relaxovať.
Predplatné bude výhodnejšie a vy môžete...