Neuveriteľné... ako skok v čase! Syn Garyho Barlowa z Take That je otcova kópia

Kedysi bol idolom dievčat po celom svete, no najmä v rodnej Británii a zvyšku Európy. Vďaka popularite chlapčenskej formácie Take That pozná aj dnes Garyho Barlowa celý svet.

27.07.2020 00:00
debata
Daniel Barlow na dovolenke v Taliansku s... Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
546292935 Daniel Barlow na dovolenke v Taliansku s rodičmi a priateľkou prilákal pozornosť okolia aj médií.

Spevák, skladateľ a producent, ktorý sa neskôr objavil aj v úlohe porotcu talentovej šou X-Factor, je dnes spokojným manželom a otcom. A práve v tejto „úlohe“ ho zachytili aj objektívy na pobreží talianskeho jazera Como. Štyridsaťdeväťročný Barlow sa tam vybral v spoločnosti svojej rodiny, manželky Dawn a syna Daniela.

Práve devätnásťročný Daniel Barlow však azda upútal pozornosť médií ešte viac ako jeho slávny otec. Práve podobou, ktorú s ním zdieľa. Najstaršie z detí niekdajšej hudobnej hviezdy v plavkách a s pár tetovaniami na tele pripomínal otca v časoch jeho najväčšej slávy, keď mladým členom Take That skákali pod nohy rozbláznené fanúšičky.

Daniel určite tiež nemá núdzu o pozornosť spolužiačok či kamarátok z okolia, zdá sa však, že on sa už rozhodol pre jednu z nich. Na talianskej dovolenke robila urastenému mladíkovi spoločnosť veľmi príťažlivá blondínka.

Gary Barlow na zábere nižšie (druhý zľava) s exkolegami z Take That

Členovia formácie Take That na zábere z roku... Foto: SITA/AP, Matt Sayles
Členovia formácie Take That na zábere z roku 2007. Vľavo, Mark Owen, vpravo Gary Barlow. Členovia formácie Take That na zábere z roku 2007. Vľavo, Mark Owen, vpravo Gary Barlow.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Gary Barlow #podoba #Daniel Barlow

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...