Bagárovej poklad na najrozkošnejšej fotke! Pozrite sa na veselú dcérku Rumiu

Speváčka a porotkyňa ostatného ročníka Superstar Monika Bagárová stihla tesne pred finále speváckej šou porodiť aj svojho prvého potomka. S dcérkou Rumiou už majú za sebou takzvané šestonedelie.

30.07.2020 14:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Šestinedělí za námi to byla ale fuška pláč, nejistota, strach z toho, že nezvládnu k Rumince v noci vstávat je pryč. Už se známe ..Nedostatek spánku už mě netrápí, dokonce už nejsem ani tak unavená pomalu a jistě si zvykám.Máme režim. Není nic, co by jsme my ženy přece nezvládly Vždy jsem věděla, že nejdůležitější v životě je zdraví teď u Ruminky si to uvědomuji ještě mnohem víc. Co víc si máma může přát, než zdravé spokojené děťátko? Je fajn, ze jsme tu stále spolu v mé nové životní roli mamky. Děkuji moc, za vaše zprávy a krásné komentáře. Moc mě to těší. Krásný večer vám všem♥️ by @natalii_bb #love #mommy

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

Rodáčka z Brna, ktorej partnerom je zápasník Makhmud Muradov, zverejnila v stredu záber so svojím malým pokladom a prezradila svojim fanúšikom, že posledné týždne otestovali jej schopnosť rodičovstva.

„Šestonedelie je za nami. To bola ale fuška, plač, neistota, strach z toho, že nezvládnem k Ruminke v noci vstávať je preč. Už sa poznáme. Nedostatok spánku ma už netrápi, dokonca už ani nie som taká unavená, pomaly a isto si zvykám,“ napísala Bagárová k fotografii s rozosmiatym bábätkom.

„Nie je nič, čo by sme my ženy nezvládli. Vždy som vedela, že to najdôležitejšie v živote je zdravie a teraz u Ruminky si to uvedomujem ešte oveľa viac. Čo viac si môže mama priať ako je zdravé spokojné dieťatko,“ doplnila ešte Bagárová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #zdravie #Instagram #Monika Bagárová

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...