Amber Heard s milenkou v Londýne: Po súde už len verí v spravodlivosť

Herečka Amber Heard má za sebou niekoľko týždňov návštev na londýnskom súde, kde sa zúčastnila ako svedkyňa v procese jej exmanžela Johnnyho Deppa s bulvárnymi novinami, ktorého ho nazvali "bitkárom manželiek".

01.08.2020 14:00
debata
Herečka Amber Heard (v strede) s partnerkou... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Herečka Amber Heard (v strede) s partnerkou Biancou Butti. Herečka Amber Heard (v strede) s partnerkou Biancou Butti (vľavo).

Vzťah hollywoodskej hviezdy zo série Piráti z Karibiku a jeho mladšej manželky sa neskončil v dobrom a Heard neustále tvrdí, že jej Depp fyzicky ubližoval a že ju tiež týral psychicky. Svoje rany si momentálne už lieči po boku nového partnerky, respektíve partnerky.

Heardovú zachytili objektívy v londýnskej štvrti Soho v spoločnosti priateľky Biancy Buttiovej. Dvojica sa držala za ruku a kráčala spokojne uličkami britskej metropoly. Keď si Heard uvedomila, že je v hľadáčiku reportérov, namiesto nervozity sa usmiala a ochotne im aj zapózovala.

Tridsaťštyriročná herečka, ktorá sa objavila napríklad v snímke Aquaman, sa v utorok objavila na londýnskom súde poslednýkrát a pred verejnosťou aj médiami prečítala osobné vyhlásenie. „Bolo pre mňa nesmierne bolestivé nanovo zažívať rozpad môjho vzťahu, nechať spochybňovať moje motívy a moju pravdu a deliť sa o najtraumatic­kejšie detaily môjho života s Johnnym na súde a v televízii po celom svete,“ vyhlásila hviezda.

Doplnila tiež, že za svojím svedectvom si stojí a verí už len vo „spravodlivosť britskej justície“.

Johnny Depp zaryto popiera akékoľvek násilie voči svojej exmanželke, naopak tvrdí, že obeťou násilia a psychických výkyvov bol on sám.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Johnny Depp #Amber Heard #prechádzka #partnerka

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...