V Hollywoode nevedia, čo s vami, ak máte viac ako 21, tvrdí Alanis Morissette

Speváčka Alanis Morrisette vydala nový album. Mal sa objaviť na trhu už pred pár týždňami, zdalo sa jej však, že nie je vhodné zaťažovať ľudí vlastnými krízami v čase tej svetovej, ktorá súvisí s pandémiou.

02.08.2020 00:00
Alanis Morissette Foto: ,
Speváčka Alanis Morissette na archívnej snímke.
debata

Napokon však novinka pod názvom Such pretty forks on the road uzrela svetlo sveta (8 rokov po poslednom albume) a podľa kritikov, ktorí ju už počuli, je plná veľmi osobných výpovedí speváčky, umelkyne, ale tiež manželky a matky troch detí.

Pre magazín Vogue kanadská rodáčka prezradila, že po pôrode tretieho dieťaťa bojovala so silnou popôrodnou depresiou a práve tam sa zrodila aj túžba začať písať nové pesničky. „V mojom živote sa dialo asi 450-tisíc vecí, ale prišiel moment, že ak by som nezačala písať, asi by som si začala obhrýzať vlastné ruky,“ vyhlásila Morissette.

„Po narodení mojej dcéry a pomerne hlbokej depresívnej fáze mojej popôrodnej depresie som pozvala k nám domov pár ľudí a povedala im, že musím začať písať. Neexistoval žiaden iný smer, ktorým by som sa vydala,“ pokračovala speváčka.

Album Such Pretty Forks in the Road od speváčky... Foto: SITA/AP
Album Such Pretty Forks in the Road od speváčky Alanis Morissette. Album Such Pretty Forks in the Road od speváčky Alanis Morissette.

Morissette sa pred časom aj s celou rodinou odsťahovala z Los Angeles. Dôvod bol podľa nej prozaický – aj keď to mesto miluje, žiť v ňom ako matka a zrelá žena nie je jednoduché. „Žila som v LA asi 25 rokov a skutočne toto mesto milujem. Ale potrebovala som odísť. Rozhodli sme sa, keď som bola tehotná s mojím tretím dieťaťom. Viete, Hollywood naozaj nie je milý na ženy, ak sú staršie ako 21 rokov. Skrátka tam nevedia, čo majú s vami robiť,“ komentovala s humorom speváčka, ktorá momentálne žije s celou rodinou v severnej Kalifornii.

Pri príležitosti osláv 25. výročia jej slávneho albumu Jagged Little Pill sa malo konať aj koncertné turné. To je však nateraz odložené na neurčito aj pre aktuálne obmedzenia súvisiace s pandémiou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #depresia #album #sťahovanie #materstvo #Alanis MOrissette

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...