Tri generácie spolu! Gwyneth s mamou a dcérou ukazuje, že pôvab je v génoch

Posledné mesiace pridala na Instagrame niekoľko záberov so svojou tínedžerskou dcérou. Herečka Gwyneth Paltrow však nie je len hrdá mama.

11.08.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow),

Počas víkendu na jej profile pribudla fotografia trojgeneračnej zostavy, slávna blondínka si totiž zapózovala pred objektívom v spoločnosti 16-ročnej dcéry Apple a 77-ročnej mamy, tiež herečky Blythe Dannerovej. Stručný popis so srdiečkami doplnil záber, na ktorom rodinné trio pózuje v trojici rozmanitých šiat. Áno, asi tušíte správne, v tomto prípade ide o reklamný zámer.

Gwyneth Paltrow, ktorá už niekoľko rokov úspešne podniká s vlastnou značkou pod názvom GOOP, uviedla na trh sériu letných šiat a práve pomocou vlastnej rodiny sa snaží presvedčiť svet, že pristanú naozaj každej generácii. Pravdou je, že sa jej to vlastne aj celkom dobre darí.

Štyridsaťsedemročná držiteľka Oscara si len nedávno pre magazín Vogue zaspomínala na svoj rozchod s prvým manželom Chrisom Martinom, ktorý je otcom dcéry Apple a tiež o dva roky mladšieho Mosesa. Vo vlastnom stĺpčeku vysvetlila, aké náročné bolo prísť k poznaniu, že manželský vzťah sa musí skončiť a ustúpiť vzťahu priateľskému.

Paltrow má so svojím exmanželom v súčasnosti veľmi dobré vzťahy a dokonca ho voláva na rodinné stretnutia do spoločnosti jej súčasného manžela – televízneho scenáristu a producenta Brada Falchuka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Gwyneth Paltrow #Instagram #mama

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....