Dočkali sa! Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt sú rodičmi

30-ročná Katherine Schwarzenegger, dcéra slávneho Arnolda Schwarzeneggera, je už mamou. Prvé dieťa porodila svojmu manželovi, hollywoodskemu hercovi Chrisovi Prattovi (41).

10.08.2020 09:29
Snúbenci Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt... Foto: ,
Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt.
debata

Správu pre portál „ET“ potvrdil v nedeľu jej mladší brat Patrick počas toho, ako nakupoval na trhu v Santa Barbara v ruke držal balíček previazaný ružovou stuhou. Hoci ani Patrick Schwarzenegger, ani Katherine či Chris nezverejnili pohlavie bábätka ani presný termín pôrodu, starí rodičia – Maria Shriver (64) a Arnold Schwarzenegger (73) boli fotografmi zachytení už v piatok, ako navštívili dom čerstvých rodičov.

Pre Pratta ide o druhé dieťa. Hercovou prvou manželkou sa v roku 2009 stala herečka Anna Faris, s ktorou má syna Jacka. Dvojica sa rozišla v roku 2017. Chris Prat a 30-ročná dcéra Arnolda Schwarzeneggera spolu začali randiť v roku 2018 a v roku 2019 sa zasnúbili aj postavili pred oltár.

Christopher Michael Pratt je známy najmä ako Peter Quill alias Star-Lord z filmov Strážcovia Galaxie (2014), Strážcovia Galaxie 2 (2017), Avengers: Nekonečná vojna (2018) a Avengers: Endgame (2019). Katherine Schwarzenegger je úspešnou blogerkou a knižnou autorkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Pratt #Katherine Schwarzenegger

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....