Nájde sa v jej slovách? Kráska Munn natrela frajera, ktorý bol v sexe príšerný

Herečku a moderátorku Oliviu Munnovú obdivujú muži po celom svete, ale to ešte nie je záruka na to, aby randila so samými "majstrami lásky". Nedávno sa 40-ročná brunetka podelila o pomerne intímnu informáciu.

17.08.2020 00:00
debata
Herečka Olivia Munn v kreácii Versace. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Olivia Munn v kreácii Versace. Herečka Olivia Munn v kreácii Versace.

V podcaste s herečkou Whitney Cummingsovou sa zhovárali aj o intímnom a súkromnom živote a počas tohto dialógu otvorene hviezda prezradila, že raz randila s mužom, ktorý bol podľa jej názoru v sexe úplne zlý. „Najhoršie, bolo to najhoršie, odkedy mám sex,“ komentovala Olivia Munn.

„Vlastne za celé tie roky, čo sme boli spolu, sa pokúsil dvakrát o orálny sex so mnou. Raz som sa ho na to opýtala: 'Prečo vlastne takmer nikdy nechceš ísť tam dolu? Mimochodom, nechcem to od teba. Len sa divím, prečo vlastne, lebo väčšina chlapov sa nedokázala odtrhnúť od mojej vagíny a pri tebe sa mi zdá akoby si to celé len predstieral,“ vyhlásila v podcaste herečka.

Naznačila tiež, že by možno jej expartner mohol byť gay. „Vždy, keď sme mali sex, zakaždým: Tma, poloha len poležiačky, on zozadu. Každý jeden raz. Bol to temný vzťah. Stále som mala pocit, že nechce vidieť moju tvár, ale hovorila som si, vidíš predsa, že tu je pred tebou dievča,“ dodala ešte brunetka.

V zozname jej partnerov je pritom niekoľko známych mužov a nie je jasné, či myslela niektorého z nich alebo hovorila o vzťahu, ktorý nebol medializovaný. V minulosti Oliva Munn randila dlhší čas napríklad so športovcom Aaronom Rodgersom, hercami Joelom Kinnamanom, Bryanom Greenbergom, Chrisom Pineom, Matthewom Morrisonom či hokejistom Bradom Richardsom a naposledy podnikateľom Tuckerom Robertsom. Hviezda však nemenovala konkrétne, ktorý jej bývalý bol pre ňu sklamaním za dverami spálne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Olivia Munn #expartner #sexuálny život

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....