Kontroverzný klip v čase korony? Cardi B zaplatila 100-tisíc za testy pre štáb

Kontroverzné video raperky Cardi B, ktoré sa pred pár dňami objavilo na hudobných kanáloch či streamovacích platformách, sa vraj nenakrúcalo ľahko. Potvrdila to samotná interpretka.

17.08.2020 00:00
Raperka Cardi B prišla na párty v mimoriadne... Foto: ,
Raperka Cardi B na archívnom zábere.
debata

Cardi B pre portál i-D priznala pred pár dňami, že len na testy kvôli koronavírusu bolo vyčlenených z rozpočtu na videoklip 100-tisíc dolárov. „Každý na nakrúcaní musel byť testovaný na koronavírus, minuli sme na to okolo 100-tisíc,“ uviedla raperka.

„Mali sme tam tigra a leoparda, ale nefilmovali sme s nimi kvôli bezpečnosti a kvôli pandémii. Tie scény sme nakrútili oddelene,“ pokračovala. Najväčší strach vraj mala pri nakrúcaní so živými hadmi. „Bola som nahá a jeden z nich ma tam celú očúral,“ vyhlásila vraj na margo klipu, ktorý si za 24 hodín pripísal na konte 26 miliónov videní na YouTube.

Skladba WAP, ktorú nahrala Cardi B s kolegyňou Megan Thee Stallion, vyvolala okamžite rozruch pre vulgárny text. Aj samotný názov je vraj skratkou pomerne vulgárnej formulácie o ženských pohlavných orgánoch. Na hlavu Cardi B sa zniesla kritika, no ona si z nej nič nerobí.

„Nemyslela som si, že by bol song taký vulgárny ako všetci tvrdia, že je. Asi som na to zvyknutá. Som trošku divná a nemyslela som si, že to je nejaká veľká vec. Nepredpokladala som, že ľudia budú mať pocit, že to je mimo tohto sveta. Možno ste konzervatívni, ale každý je z času na čas nadržaný. Každý má občas tam dolu šteklenie. Viete, o čom hovorím. Tak to prijmite a užívajte si to, nebojte sa toho,“ odkázala ešte raperka, ktorá si myslí, že skladbou podporuje ženy v tom, aby sa nebáli hovoriť o svojej sexualite.

Kritici jej však vyčítajú, že práve tento spôsob posilnenia ženskej pozície v spoločnosti je veľmi otázny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #kontroverzia #Cardi B #koronavírus

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...