Sestra Sharon Stoneovej bojuje o život pre covid! Hviezde umreli už dvaja príbuzní

Hrozivú bilanciu má v rodine herečky Sharon Stoneovej pandémia koronavírusu. Podľa jej vlastných slov si vyžiadala už dva životy jej blízkych a o život momentálne bojuje aj Stoneovej sestra.

18.08.2020 15:09
People Sharon Stone Foto:
Herečka Sharon Stone.
debata

Hollywoodska hviezda zverejnila bezmála štvorminútové video, v ktorom hovorí o tom, aká hrozivá môže byť pandémia koronavírusu. V súvislosti s ochorením v jej rodine hovorí Sharon Stone už o dvoch obetiach. „Moja stará mama zomrela na koronavírus, moja krstná mama zomrela na koronavírus,“ uviedla vo videu herečka.

Čo je však podľa nej ešte desivejšie, s vírusom covid-19 momentálne bojuje aj jej sestra Kelly a dokonca aj jej manžel Bruce, teda Stoneovej švagor. Na svojom Instagrame zverejnila herečka záber z nemocnice, kde Kelly leží v „covid“ miestnosti, izolovaná od zvyšku nemocnice a na umelej pľúcnej ventilácii. Problémom v jej prípade je, že trpí autoimunitným ochorením a psoriázou a aj pre to vírus v jej tele „vyčíňa“ naplno a ako hovorí herečka „nedarí sa jej dobre“. Stone zavesila na svoj Instagram prosbu priamo od Kelly v nemocnici.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Repost from @thekellystone • Please listen with love

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone),

Herečka v najnovšom videu však vyjadruje aj rozhorčenie nad pomermi v USA a poukazuje na dôvody, pre ktoré podľa nej rodina Stoneovcov tak utrpela v čase pandémie koronavírusu. „V Montane, kde moja rodina žije, vás neotestujú, pokiaľ nie ste symptomatickí. A ak vás otestujú, výsledky dostanete najskôr za päť dní,“ hovorí zronená, no rozhodná Stone. Podľa nej sa na test nedostane ani jej chorá matka, pokiaľ neprejavuje symptómy ochorenia. A to ani v prípade, že bolo preukázané, že sa ocitla v spoločnosti infikovaných.

Podľa Stoneovej panuje v nemocnici, kde leží jej rodina, napätie, stres, zdravotníci sú vyčerpaní a tiež v strachu. Nemajú údajne testy ani pre zdravotný personál. Herečka sa údajne už niekoľko dní pokúša dovolať guvernérovi štátu Montana Stevovi Bullockovi, rovnako ako príslušnému zdravotnému úradu. Všetci s ňou odmietajú komunikovať. Podľa nej by mali nariadiť nosenie rúšok, to však zatiaľ neplatí a dokonca sa na miestnom súde objavili protestujúci so zbraňami a transparentmi, ktorí kričia, že ich právo je rúško nenosiť.

Stone si myslí, že za hrozivú situáciu môže súčasná vláda a na jej čele aj prezident Donald Trump. Svoj príhovor vo videu zakončuje výzvou k voľbám a prosí Američanov, aby volili Joe Bidena a Kamalu Harrisovú.

„So ženami pri moci budeme bojovať za naše rodiny. Budeme bojovať za to, aby ľudia žili a za to, aby mohli byť testovaní. Pretože jediné krajiny, ktorým sa darí v boji s covidom, sú krajiny, ktoré majú ženy vo vláde,“ komentovala ešte Sharon Stone. Celé video si môžete pozrieť nižšie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vláda #Sharon Stone #sestra #Montana #koronavírus

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...