Travoltova manželka nezomrela v nemocnici. Aké boli jej posledné chvíle?

Herečka Kelly Preston, manželka Johna Travoltu, zomrela na rakovinu 12. júla.

21.08.2020 00:00
Oscar 2015, Kelly Preston, John Travolta Foto: ,
Kelly Preston s manželom Johnom Travoltom na archívnej snímke.
debata (3)

Úmrtný list hviezdy filmu Jerry Maguire prezradil, kde sa tak stalo a dokonca aj presný čas. Ako uvádza „Us Weekly“, herečka zomrela v dome v Clearwater na Floride, v ktorom spoločne žili s Travoltom a ich deťmi. Naposledy vydýchla o 11:46 hod. Jej telo bolo potom spopolnené v susednom Brooksville. Kelly Preston mala 57 rokov.

Už pred časom jej posledné okamihy opísal aj herečkin mladší brat, Chris Palzis (51), pre Daily Mail. Uviedol, že pri jej smrteľnej posteli boli všetci spolu. Okrem ovdoveného Travoltu zanechala Preston po sebe aj dvadsaťročnú dcéru Ellu a deväťročného Benjamina. Ich syn Jett, ktorý bol autista, zomrel vo veku 16 rokov v roku 2009.

Ako už po herečkinej smrti uviedla smútiaca rodina v oficiálnom vyhlásení, s rakovinou Preston bojovala v súkromí a podstupovala medicínsku liečbu, plne podporovaná najbližšou rodinou a priateľmi. S manželom, Johnom Travoltom, si ešte v roku 2018 zahrala v snímke Gotti. Rakovinu prsníka jej diagnostikovali dva roky pred smrťou. S Travoltom sa Preston zosobášila v roku 1991.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Kelly Preston

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...