Kate a William budú mať nových susedov! Hádajte, kto sa nasťahuje vedľa nich

Trojnásobní rodičia môžu mať už čoskoro nových susedov, nasťahujú sa do domu po Harrym a Meghan.

24.08.2020 14:00
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: ,
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge na akcii v Buckinghamskom paláci.
debata (8)

Princezná Beatrice a Edoardo Mapelli Mozzi sa zosobášili 17. júla. Teraz prišla na pretras otázka, kde bude novomanželský pár žiť. Predpokladá sa, že sa presťahujú do bývalého domu princa Harryho a vojvodkyne Meghan. Ako píše Hello či Daily Mail, práve sem môžu nasmerovať svoje kroky, keďže Harry s rodinou už žije za oceánom.

31-ročná princezná Beatrice a jej manžel Edoardo Mapelli Mozzi by mohli ísť v stopách princa Harryho (35) a vojvodkyne Meghan (39). Nie, kráľovský pár sa nepresťahuje do USA, ale môže sa presťahovať do bývalého domu Harryho a Meghan v Nottingham Cottage. V roku 2018 sa princ Harry a jeho manželka presťahovali do tohto domu, ktorý patrí do areálu Kensingtonského paláca. Teraz je však prázdny.

O svadobné fotografie princeznej Beatrice a... Foto: SITA/AP, Benjamin Wheeler
Beatrice O svadobné fotografie princeznej Beatrice a Edoarda Mapelliho Mozziho sa postaral Benjamin Wheeler.

Jeden z dobrých dôvodov na presťahovanie mladomanželov do tohto tomu je: Nottingham Cottage je nielen v blízkosti princa Williama (38) a vojvodkyne Kate (38 ), ale je aj v blízkosti domu sestry princeznej Beatrice, princeznej Eugenie (30). Tá žije od od svadby s Jackom Brooksbankom v Ivy Cottage. Sestry by tak mohli žiť tesne vedľa seba. Beatrice a Eugenie majú od detstva veľmi blízky vzťah.

Ďalším dôvodom, ktorý by mohol zavážiť je ten, že bývalý dom Harryho a Meghan je jedným z menších domov na pozemku, na ktorom sa nachádza aj dom Williama a Kate. Má dve spálne, takže pre mladý pár je doslova ideálny. Druhá spálňa by tiež poskytla útočisko 4-ročnému Christopherovi, synovi Edoarda z predchádzajúceho vzťahu. Jeho mamou je čínsko-americká architektka Dara Huang (37).

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princezná Beatrice

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...