Dagmar Havlová sa pózovania po boku topmodelky báť nemusí! Neveríte? Tu je dôkaz

Charitatívne podujatie v Prahe prilákalo okrem Dagmar Havlovej aj českú topmodelku Pavlínu Němcovú.

25.08.2020 11:50
debata (3)

Už vyše desať rokov u našich českých susedov usporadúva spisovateľka Bára Nesvadbová charitatívny bazár. Stalo sa tak aj tento rok, podujatie sa konalo pod hlavičkou nadácie Be Charity na pražskom Žofíne. Obľúbenú českú autorku aj tento rok podporilo niekoľko známych osobností. Medzi hosťami sa napríklad objavil aj niekdajšia populárna česká herečka a neskoršie prvá dáma Česka, Dagmar Havlová.

Zľava: Topmodelka Pavlína Němcová, spisovateľka... Foto: Profimedia
dagmar Havlová Zľava: Topmodelka Pavlína Němcová, spisovateľka Bára Nesvadbová a niekdajšia prvá dáma, Dagmar Havlová na charitatívnom podujatí nadácie Be Charity.

Počas podujatia stavila na nesmrteľnú, čierno-bielu klasiku – zvolila bielu košeľu a čierne nohavice. Predsa len si dopriala aj čosi výnimočnejšie, ako doplnok zvolila malú kabelku luxusnej značky Dior.

Nesvadbovú prišla podporiť aj niekdajšia česká topmodelka, Pavlína Němcová. Tá opäť zaujala priam dievčenských vzhľadom – v bielom tričku a béžových nohaviciach. Dlhé vlasy mala tento raz sčesané z tváre a mohol tak vyniknúť jej očarujúci úsmev. Len ťažko uveriť, že ani nie o tri roky oslávi krásna česká rodáčka okrúhlu 50-ku. Na spoločenských podujatiach u našich českých susedov ju vidieť pomerne často, minulý týždeň sa ukázala na vernisáži iMucha.

Vek dlhodobo popiera aj sympatická Dagmar Havlová, ktorá 67. narodeniny oslávila v marci. Šarm a aj správny výber oblečenia pred objektívy fotografov robia svoje. Pózovania po boku topmodelky sa tak báť nemusí ani pred sedemdesiatkou.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Dagmar Havlová #Pavlína Němcová #Bára Nesvadbová

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...